Rezumat Pagini Alese - Mihai Marina

Dr. Mihai Marina va rămâne în memoria maramureșenilor cu știința de carte – pe care generația tânără din „epoca de ignoranță” postceaușistă o batjocorește cu inconștiență – că istoricul elitelor care au fost zid de cuget și simțire, de tărie românească.
Citește tot rezumatul cărții Pagini Alese... În „Istoria holocaustului în România”, istoricul Țesu Solomovici a scris ca numele dr. Mihai Marina merită să fie scris, tot cu litere de aur, în rândul «Sfinților popoarelor Lumii». Deși a fost „expulzat” de două ori – în 1940 de către ocupanții horthysti, iar în 1947 de ocupanții staliniști de la Externele României, el, care avusese atâtea merite ca prefect de carieră și diplomat-expert pentru Conferința de pace de la Paris etc. – dr. Mihai Marina și-a dus cu demnitate Crucea destinului, departe de gâlcevile lumii lăcomoase de lux, avide de laudă deșartă, trăind, până în clipa morții, că OMUL „fericit că a fost prigonit pentru dreptate”! (Matei, 5, 10). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pagini Alese?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pagini Alese și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pagini Alese scrisă de Mihai Marina. Pagini Alese a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pagini Alese este editura EIKON - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EIKON aici. Cartea Pagini Alese face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 230 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pagini Alese și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Marina, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PAGINI ALESE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde