Rezumat Despre Intelepciunea Anticilor - Francis Bacon

„Despre înțelepciunea anticilor” (De sapientia veterum) este o scriere redactată în limba latină și a fost publicat în 1610. Lucrarea se prezintă ca o încercare de interpretare filosofică a unora dintre miturile antice grecești, fiind redate cu precădere ideile poeților care au pus în circulație aceste mituri și, de ce nu, poate că le-au și creat.
Citește tot rezumatul cărții Despre Intelepciunea Anticilor... Astfel, sub masca tălmăcirii ideilor filosofice ale unor înțelepți din vremuri străvechi, tălmăcire pe care autorul o consideră anevoioasă și supusă arbitrariului, Bacon și le exprimă pe ale sale proprii, conștient fiind de aceasta și mărturisind-o îndeajuns încă de la debutul lucrării. Ideile abordate cuprind o arie largă de probleme filosofice, de care el ajunsese să se intereseze și în care avea un cuvânt de spus sub o formă sau alta. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre Intelepciunea Anticilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre Intelepciunea Anticilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre Intelepciunea Anticilor scrisă de Francis Bacon. Despre Intelepciunea Anticilor a apărut în anul Mai 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Mai 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre Intelepciunea Anticilor este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Despre Intelepciunea Anticilor face parte din categoria Filosofie Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 240 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre Intelepciunea Anticilor și, de asemenea, sperăm că autorul Francis Bacon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRE INTELEPCIUNEA ANTICILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde