Rezumat Mostenirea - Octavian Lecca

...toată viața am fost convinși că noi hotărâm pentru noi. Numai că o mână neștiută trăgea sforile și ne făcea să nu fim noi înșine. Am avut noroc, am reușit să o vedem. Am reușit să vedem moștenirea asta păcătoasă, ascunsă adânc în sufletul nostru.
Citește tot rezumatul cărții Mostenirea... Dar ceilalți? Trebuie să le spunem tuturor cum îți roade ea sufletul, cum își ține încătușată dragostea. Trebuie să-i ajutăm să devină ei înșiși. Merita, chiar dacă e un preț greu de plătit. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mostenirea?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mostenirea și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mostenirea scrisă de Octavian Lecca. Mostenirea a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mostenirea este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Mostenirea face parte din categoria Literatura contemporana. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mostenirea și, de asemenea, sperăm că autorul Octavian Lecca, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOSTENIREA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde