Rezumat Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca - Speranta Radulescu

C
Citește tot rezumatul cărții Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca... artea de față încearcă să afle ce este muzica țigănească din perspectiva lăutarilor.Autoarea le semnalează cititorilor faptul că romii au opinii proprii despre muzica țigănească, pe care merita să le cunoască, pentru că sunt pline de miez și pentru că, oricum, nimeni nu are dreptul să decidă ceva în legătură cu țiganii fără să le pese de ce gîndesc. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca scrisă de Speranta Radulescu. Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca a apărut în anul Ianuarie 2. O mulțime de cărți bune au apărut în anul Ianuarie 2 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca este editura PAIDEIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PAIDEIA aici. Cartea Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca face parte din categoria Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Taifasuri Despre Muzica Tiganeasca și, de asemenea, sperăm că autorul Speranta Radulescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TAIFASURI DESPRE MUZICA TIGANEASCA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde