Rezumat Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice - Madaras Kata

 Succesul rapid al cărții „Brățări din elastice” a cerut publicarea unui nou volum pe aceeași temă, cu noi modele și idei. În acest număr vom prezenta modul de confecționare a câtorva figurine care sunt mai greu de realizat, însă dacă se urmăresc atent pașii de lucru, reușita este garantată.  În primele pagini vom prezenta tehnicile de împletire a cerculețelor elastice.
Citește tot rezumatul cărții Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice... Vă recomandam exersarea acestora mai întâi și apoi se poate trece la confecționarea modelelor din carte sau, mai mult, a celor concepute de noi înșine. Culorile se pot modifica după gusturile fiecăruia.  Vă recomandam achiziționarea de cerculețe elastice de calitate, produse originale, atestate, non-toxice, cu care se lucrează mai ușor, iar obiectele confecționate vor fi mai rezistente. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice scrisă de Madaras Kata. Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice este editura CASA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CASA aici. Cartea Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice face parte din categoria Arta. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Idei Creative 115 - Bratari Si Figurine Din Elastice și, de asemenea, sperăm că autorul Madaras Kata, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IDEI CREATIVE 115 - BRATARI SI FIGURINE DIN ELASTICE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde