Rezumat Instrumente Practice De Drept International Public - , G - Florian Coman, Cristian Jura, Ion Necsulescu

NOI, POPOARELE NAȚIUNILOR UNITE, hotărâte să izbăvim generațiile viitoare de flagelul războiului care, de două ori în cursul unei vieți de om, a provocat omenirii suferințe de nespus, să ne reafirmăm credința în drepturile fundamentale ale omului, în demnitatea și valoarea persoanei umane, în egalitatea în drepturi a bărbaților și a femeilor, precum și a națiunilor mari și mici, să creăm condițiile necesare menținerii justiției și respectării obligațiilor decurgând din tratate și alte izvoare ale dreptului internațional, să promovăm progresul social și condiții mai bune de trai într-o mai mare libertate, ȘI ÎN ACESTE SCOPURI să practicăm toleranța și să trăim în pace unul cu celălalt, ca buni vecini, să ne unim forțele pentru menținerea păcii și securității internaționale, să acceptăm principii și să instituim metode care să garanteze că forța armată nu va fi folosită decât în interesul comun, să folosim instituțiile internaționale pentru promovarea progresului economic și social al tuturor popoarelor, AM HOTĂRÂT SĂ NE UNIM EFORTURILE PENTRU ÎNFĂPTUIREA ACESTOR OBIECTIVE.
Citește tot rezumatul cărții Instrumente Practice De Drept International Public - , G... Drept urmare, guvernele noastre, prin reprezentanții lor, reuniți în orașul San Francisco și având depline puteri, recunoscute ca valabile și date în forma cuvenită, au adoptat prezența Cartă a Națiunilor Unite și înființează prin aceasta o organizație internațională care se va numi Națiunile Unite. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Instrumente Practice De Drept International Public - , G?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Instrumente Practice De Drept International Public - , G și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Instrumente Practice De Drept International Public - , G scrisă de Florian Coman, Cristian Jura, Ion Necsulescu. Instrumente Practice De Drept International Public - , G a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Instrumente Practice De Drept International Public - , G este editura PRO UNIVERSITARIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PRO UNIVERSITARIA aici. Cartea Instrumente Practice De Drept International Public - , G face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 508 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Instrumente Practice De Drept International Public - , G și, de asemenea, sperăm că autorul Florian Coman, Cristian Jura, Ion Necsulescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde