Rezumat Mr. Mercedes - Stephen King

Prima parte din seria Bill Hodges. Câștigător al premiului Edgar Award 2015 În orele friguroase ale dimineții, sute de șomeri disperați se așează la coada unui târg de joburi într-un oraș din Midwest.
Citește tot rezumatul cărții Mr. Mercedes... Din senin, șoferul unui Mercedes furat sparge mulțimea și îi calca cu mașina pe oamenii nevinovați care așteptau la porțile târgului, apoi da cu spatele și îi atacă din nou pe cei rămași în picioare. Opt oameni sunt uciși și alți cinsprezece sunt răniți. Ucigașul fuge de la locul faptei. După câteva luni de la incident, într-o altă parte a orașului, Bill Hodges, un polițist pensionat, este încă bântuit de această crimă neelucidată. Într-o zi, o scrisoare anonimă primită de la cel care revendică atacul îl scoate pe Hodges din depresie și apatie în momentul în care amenința cu o nouă agresiune și mai violentă. Bill Hodges nu mai are timp de pierdut și trebuie să pornească pe urmele ucigașului pentru a preveni moartea a mii de oameni nevinovați. În noul său roman, maestrul thrillerului, Stephen King, ne arată mecanismele înfricoșătoare din mintea rece a unui criminal lipsit de emoție, o lectură pe care nu o veți uita prea curând. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mr. Mercedes?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mr. Mercedes și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mr. Mercedes scrisă de Stephen King. Mr. Mercedes a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mr. Mercedes este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Mr. Mercedes face parte din categoria Carti thriller. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 488 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mr. Mercedes și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MR. MERCEDES PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde