Rezumat Toate panzele sus! - Radu Tudoran

Anton Lupan, un roman școlit la Paris, pornește în 1881 în căutarea bunului său prieten, Pierre Vaillant, care dispăruse pe mare. La bordul goeletei lui, Speranța, Anton adună oameni unul și unul: neînfricați, omenoși și dornici de aventură.
Citește tot rezumatul cărții Toate panzele sus!... Între ei se leagă o prietenie trainică și împreună cutreieră mari și oceane, țin piept piraților și stihiilor naturii, și își înfruntă propriii demoni. „Toate pânzele sus! este mai mult decât o carte. Este o navă care te transporta în spațiu și în timp. Te scoate cât ai clipi din peisajul ordonat și previzibil al cotidianului. Îți livrează la domiciliu aventuri, locuri exotice și prieteni de nădejde. Citind, devii membru al fantasticului echipaj de pe Speranță. Dacă ești mic, te vei simți mare și puternic, iar dacă ești deja mare și puternic, te vei simți din nou copil, vrăjit de farmecul acestei cărți picurându-ți în suflet elixirul tinereții fără bătrânețe.“ Florin Bican Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Toate panzele sus!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Toate panzele sus! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Toate panzele sus! scrisă de Radu Tudoran. Toate panzele sus! a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Toate panzele sus! este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Toate panzele sus! este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Toate panzele sus! face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 624 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Toate panzele sus! și, de asemenea, sperăm că autorul Radu Tudoran, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TOATE PANZELE SUS! PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde