Rezumat Animale de la Zoo - -

Cartea prezintă cele mai întâlnite animale de la Zoo, într-o manieră educativă și amuzantă. Perfectă pentru mânuțele celor mici, paginile îi sunt cartonate și viu colorate. Fragment: " Cine-a mai văzut să plângă O reptilă-așa nătângă Stă acolo, lângă Nil Cu lacrimi de crocodil Eu vă spun că se preface Numai ca să vă înșface. Nici o frică zău nu am Să văd un hipopotam Iarbă pare că-l încurcă Dar în apă se descurcă Și pe cât este de gros Pe val e chiar gratios.
Citește tot rezumatul cărții Animale de la Zoo... " Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Animale de la Zoo?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Animale de la Zoo și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Animale de la Zoo scrisă de -. Animale de la Zoo a apărut în anul 2007. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2007 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Animale de la Zoo este editura FLAMINGO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FLAMINGO aici. Cartea Animale de la Zoo face parte din categoria Practic Pentru Copii. Este o carte subțirică, are numai 8 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Animale de la Zoo și, de asemenea, sperăm că autorul -, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANIMALE DE LA ZOO PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde