Rezumat BS ISLAND STALLIONS FURY - Walter Farley

OnlySteveDuncanandhisfriendPitchknowofthevalleyhiddenbehindthehighcliffsoftheremoteCaribbeanAzulIsland.Andonlythetwoofthemknowofthebeautiful,purebredhorsesthatlivethere,underthewatchfuleyeofthegreatredstallion,Flame.ButwhenPitch’shalf-brotherTomlearnsofthislostparadise,hewillstopatnothingtomakeithisown,evenifhehastodestroyit.
Citește tot rezumatul cărții BS ISLAND STALLIONS FURY... Citește tot Restrânge Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi BS ISLAND STALLIONS FURY?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând BS ISLAND STALLIONS FURY și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie BS ISLAND STALLIONS FURY scrisă de Walter Farley. BS ISLAND STALLIONS FURY a apărut în anul 1980. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 1980 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea BS ISLAND STALLIONS FURY este editura Random House - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura Random House aici. Cartea BS ISLAND STALLIONS FURY face parte din categoria Copii si adolescenti. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând BS ISLAND STALLIONS FURY și, de asemenea, sperăm că autorul Walter Farley, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.