Rezumat Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback - Mario Vargas Llosa

Creando una admirable tension entre lo comico y lo tragico, el Premio Nobel de Literatura y Principe de Asturias de las Letras, Mario Vargas Llosa, libera en esta novela una historia en la que el amor se nos muestra indefinible, dueno de mil caras, como la nina mala.
Citește tot rezumatul cărții Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback... Cual es el verdadero rostro del amor? Ricardo ve cumplido, a una edad muy temprana, el sueno que en su Lima natal alimento desde que tenia uso de razon: vivir en Paris. Pero el rencuentro con un amor de adol Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback scrisă de Mario Vargas Llosa. Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback este editura Debolsillo - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura Debolsillo aici. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Travesuras de la Nina Mala/The Bad Girl, Paperback și, de asemenea, sperăm că autorul Mario Vargas Llosa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TRAVESURAS DE LA NINA MALA/THE BAD GIRL, PAPERBACK PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde