Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

 Î: Ne-ar face o mare plăcere să descoperim cine este autoarea Pricop Mariana Ștefania.

R: Sunt o persoană simplă care de mică, datorită percepțiilor senzoriale cu care m-am născut, am fost atrasă de a descoperi misterele universului. După Școala generală de la Nemțisor am urmat Liceul ecomomic la Piatra Neamț. Fiind foarte curioasă de a descoperi tainele vieții, am urmat o serie de cursuri holistice care m-au ajutat să mă cunosc și să mă descopăr. Amintesc doar câteva și anume Bioenergoterapeut la Institutul de Parapsihologie București, Tratamente și masaje ayurvedice din Italia, Metamedicina în Italia, Oracol coach cu Joy & Roy Martina în Italia, Reiki nivel 1 și 2 în Italia, cu Tony Robbins și alții care au fost la fel de importanți pentru a mă descoperi.

Iubesc foarte mult natura și îmi place viața în toate tonalitățile ei. Viața este ca anotimpurile, este oscilatorie, dinamică,… nu te plictisești să o trăiești.

Î: Cum a fost să scrii și să publici prima ta carte?

R: Prima mea carte a fost actul meu de curaj de a mă elibera de frica de a fi judecată de societate, deoarece descriu lucruri care pot fi înțelese la nivel rațional dar și lucruri care pot fi înțelese doar dacă te conectezi la subconștient. Cu această carte am simțit că îmi pot manifesta ”existența” și mă pot bucura de Ceea Ce Sunt.

Î: Cui îi este predestinată cartea ta?

R: ”Clarvăzător călător prin univers” este predestinată tuturor persoanelor care indiferent de vârstă doresc să cunoască și alte viziuni asupra vieții. După cum știți, fiecare lucru are o vibrație. Iar acele lucruri care vibrează asemănător, se întâlnesc. Cartea atrage persoanele care vibrează cu cuvintele scrise iar împreună vom alcătui o frecvență care va deschide o nouă stradă spre evoluția conștiinței, o nouă viziune, un nou univers, o altă aventură existențială.

Î: Ce reacție au avut cititorii la cartea ta?

R: Cei care au citit cartea au fost surprinși de conținut. Cunoscându-mă, nu își închipuiau că viața mea a fost atât de plină de ”învățături”. Cititorii s-au identificat cu vibrația cărții și mi-au mulțumit că am împărtășit lumii experiențele și viziunile mele. Citez un cititor ”Prin descrierile tale am reușit să mă deblochez și să văd viața mult mai optimist”.

Î: Ce se ascunde în scrierile sub titlul ”Clarvăzător călător prin univers”?

R: În această carte se ascunde sufletul unei fetițe care nu a fost înțeleasă de o lume întreagă. Se ascunde o fetiță timidă dar curajoasă, fragilă dar puternică, imperfectă dar în armonie cu imperfecțiunile sale. Se ascunde o fetiță care a văzut dincolo de aparențe și a avut curajul să se aventureze prin misterele universului.

Î: Cum ai descrie printr-un cuvânt cartea ta și de ce?

R: Provocatoare ar fi cuvântul potrivit, pentru că te face să îți pui întrebări dacă ceea ce este descris este real. Te face să ieși din rutina gândurilor de fiecare zi. Te face să gândești la misterele vieții.

Î: Ce vrei să educi în cititori prin scrierile tale?

R: Conștientizarea a ceea ce suntem. Doresc ca lumea să aibă o percepție mai profundă a existenței noastre. Dezvoltarea gândirii înseamnă expanderea universului, înseamnă Creație.

Î: Lucrezi la o carte nouă în prezent?

R: Da, lucrez la a doua carte care va fi la fel de provocatoare ca și prima. Va fi o surpriză pentru toată lumea.

Î: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea?

R: Mă pot urmări și contacta pe pagina de Facebook ”Descoperă cine ești”. În curând vor fi multe noutăți pe această pagină iar cititorii și cei care urmăresc pagina vor avea surprize plăcute.

Î: Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation?

R: Noi ființele umane, tot globul suntem într-o criză a conștiinței, nu într-o criză economică. Transformarea minții noastre, a percepției asupra vieții duce la transformarea societății, o societate care nu mai este condusă de ”omul vechi” dominat de avariție, răutate, de lupta pentru supraviețuire ci o societate cu un mod de viață diferit care va revoluționa simpla noastră existență.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022