REGULAMENT #NEXTBOOK

#NEXTBOOK este un concurs realizat de Booknation.ro în parteneriat cu Cartepedia.ro, în calitate de sponsor pentru premiile oferite și detaliate după cum urmează.

PREMII LUNARE

Top 5 cei mai activi participanți la fiecare ediție a concursului nostru sunt recompensați cu o carte la alegere.


PREMIUL ANUAL

Cel mai activ participant într-un an calendaristic (1 ianuarie - 31 decembrie) este recompensat cu 20 de cărți la alegere.


CONDIȚII GENERALE

Câștigătorii sunt aleși în funcție de numărul de recomandări de cărți publicate în cadrul campaniei #nextbook, lunar și anual.

În cazul în care există o egalitate între participanți, departajarea se va realiza prin tragere la sorți folosind site-ul random.org.

Cărțile vor fi alese de câștigători de pe site-ul Cartepedia.ro, în limita a 40 RON / carte. Premiile sunt livrate de Cartepedia.ro prin curier.

La finalizarea fiecărei ediții câștigătorii sunt contactați de Booknation.ro în vederea obținerii datelor de livrare care vor fi ulterior transmise Cartepedia.ro pentru livrarea premiului.

Livrarea se realizează prin curier și costurile de livrare sunt acoperite de Cartepedia.ro

Câștigătorii se angajează să revendice premiul în decurs de 30 de zile de la data anunțării câștigătorilor. În caz contrar premiul va fi considerat nul.

VALIDAREA RECOMANDĂRILOR

Utilizatorii care trimit recomandări vor redacta texte unice, conform indicațiilor tehnice prezente pe site. Echipa Booknation.ro va verifica prin sondaj recomandările trimise pentru a fie evitată orice formă de plagiat. Booknation.ro își rezervă dreptul de a descalifica orice utilizator încalcă regulamentul de participare, iar recomandările vor fi considerate nule.