Recenzie “Arta gândirii creative” de Rod Judkins

by | Jul 13, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA ARTA GÂNDIRII CREATIVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
“Această carte încearcă să fie o privire generală asupra mai multor tehnici  de gândire creativă și o examinare a proceselor mentale și a metodelor creative pe care le folosesc oamenii ce pot fi utilizate pentru a ajuta pe toată lumea. Dar vreau și să împărtășesc povești despre câteva dintre obstacolele inevitabile pe care le întâlnesc gânditorii creativi.”

       În pasaje scurte și interesante, acest volum înșelător de simplu prezintă exemple de gânditori creativi din literatură, muzică, arhitectură, pictură, tehnologie și multe alte domenii, punând în lumină procesul creativ prin care s-au făcut remarcați și arătând cum fiecare dintre noi îl poate asimila și își poate îmbunătăți viața personală și profesională.

Este amuzant faptul că vreau să îmi găsesc inspirația necesară pentru a scrie această recenzie prin intermediul gândirii mele creative și îmi dau seama că vreau să deschid această carte pentru a reuși.

Ceea ce mi-ar plăcea să subliniez mai întâi este faptul că fiind o carte despre arta gândirii creative, autorul conferă libertatea cititorilor de a începe cartea de la final la început, de la mijloc la final sau de la început la mijloc, oricum ar fi, cartea poate fi citită în orice fel și se poate reveni la ea într-un moment de nevoie de creativitate.

Cred că creativitatea este necesară în orice job, ca student sau ca ucenic al propriei arte din care poți învăța constant.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Rod Judkins

“Lumea are nevoie de oameni care visează și de oameni care acționează. Dar, mai presus de toate, lumea are nevoie de visători care acționează.” – Sarah Ban Breathnach

De asemenea, cartea este plină de citate care îți oferă un moment de analiză a propriei arte.

Oricare ar fi proiectul tău – să construiești o anexă la casă, să renovezi o barcă sau să deschizi un magazin – este important să-ți păstrezi avântul. Lucrează în mod constant la o idee, până la materializarea ei.

🔥 CARTEA ARTA GÂNDIRII CREATIVE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Arta Gândirii Creative
Autor: Rod Judkins
An apariție : 2018
Editura: VELLANT
Nr. Pagini: 280
Limba: Română
Gen Literar: Hobby, timp liber
Publicată la 13.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

Recenzie “Înfruntarea” de Rebecca Ross

  Am ajuns într-un final și la al doilea volum din serie, asta după ce am crezut că nu există nicio serie, doar o singură carte, stand alone. Mi-a plăcut foarte mult Rebecca Ross și i-am admirat stilul și curajul în relatarea acestei povești YA, care bifează...

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Recenzie ”Și-am privit cu toții spre cer…” de Tommy Wallach

Cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este adolescența, respectiv anii de liceu. Cel mai bun jucător e baschet, Peter, se teme de acest lucru. Eliza numără orele până când va scăpa de Seattle, orașul său natal și de reputația sa. Anita, este o fată cu o viață...

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Recenzie ”Lumina unui nou început” de Agnès Martin-Lugand

Titlu: Lumina unui nou început Titlu-original: À la lumière du petit matin Autor: Agnès Martin-Lugand Editura: Trei An apariție: 2018 Număr de pagini: 352 Am auzit prima dată de Agnès Martin-Lugand de la o prietenă ce abia aștepta să meargă la faimoasa lansare a...

Diana Costea este redactor Booknation.ro de 480 zile și a scris până acum 64 articole. Se află pe poziția 19 din 146 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Costea aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments