Recenzie ”Egomaniac” de Vi Keeland

de | iul. 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA EGOMANIAC ARE REDUCERE PE:

Emerie Rose credea că viața ei tocmai devenea mai bună. Însă s-a înșelat! Tocmai își închiriase un apartament în Park Avenue când un intrus a intrat peste ea în birou încasând mișcările ei de Krav Maga. Asta până a imobilizat-o pe Emerie râzând arogant.

Dar curând, Emerie află că Drew Jagger era de fapt ocupantul biroului pe care ea îl închiriase și care fusese în concediu cât biroul se afla în renovare, dar cel mai rău, ea află că fusese trasă pe sfoară de un impostor care i-a luat zece mii de dolari. Se vede că este din Oklahoma…

După ore întregi și emoții îngrozitoare, Emerie se duce a doua zi la secția de poliție împreună cu Drew iar din compasiune, făcând ceea ce el credea că va fi o greșeală, Drew îi propune lui Emerie să rămână pănâ când va găsi un birou nou în locul secretarei lui până când aceasta avea să se întoarcă.

Dar în curând, Emerie începe să îi intre pe sub piele lui Drew iar tot ceea ce își mai poate dori este ca ea să ajungă în patul lui. Însă el nu s-ar fi așteptat ca ea să fie îndrăgostită de un alt bărbat de trei ani de zile. Iar Emerie nu s-ar fi așteptat la toate neînțelegerile și certurile dintre ei. Însă tocmai certurile  erau cele care făceau să sară scântei între ei.

Dacă îți place recenzia cărții EGOMANIAC, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Vi Keeland

Când cei doi încep o relație,  toate extremele lor par să se atragă. Drew era un tip arogant, egoist, un egomaniac uriaș! Treaba lui Emerie era să salveze căsniciile oamenilor, pe când a lui Drew…era să îi despartă. Dar tocmai asta face ca atracția dintre ei să fie mistuitoare!

Urmăriți de fantome din trecutul lor, Drew și Emerie încearcă să facă totul să meargă atunci când în relația lor cu beneficii se strecoară iubirea.

Atunci când apare Alexa, fosta soție a lui Drew, trecutul îi lovește din plin! Când Emerie află adevărul din spatele suferinței bărbatului pe care ea îl iubește și care pare deseori un insenibil, durerea se strecoară și ea lângă iubirea lor.

Încercând din răsputeri să fie lângă Drew, Emerie încearcă să îmbrățișeze trecutul lui cu totul și să îi fie alături iar dragostea lor pare să îi salveze în cele mai întunecate momente ale lor. Dar atunci când Drew face o alegere greșită, tot ce credea Emerie că au clădit împreună pare o minciună. O nenorocită de minciună!

Acum, Drew riscă să o piardă pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Printre procese, întâlniri și certuri cu Alexa, printre mii de sentimente contradictorii care îi speriau, Drew îl pune pe Roman, cel mai bun prieten al lui, să o urmărească pe Emerie. Iar atunci când ea este gata să cadă în brațele altui bărbat, Drew își iese din minți!

Alegerile pe care le fac le pot schimba viitorul în orice clipă. Dar iubirea pare mai puternică decât orice obstacol, mai puternică și decât greșelile lor și decât trecutul întunecat pe care l-au trăit. Când totul părea pierdut, povestea lor de dragoste continuă să se deruleze în pași de dans undeva în Atlanta.

Poate fi iubirea prețul fericirii? Finalul care îi așteaptă pe Drew și pe Emerie pare să fie deabia începutul lor. Vor reuși ei să înfrunte împreună destinul?

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EGOMANIAC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: EGOMANIAC
Autor: Vi Keeland
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 366
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 333

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Recenzie “Ora 25” de Constantin Virgil Gheorgiu

Societatea din care faceți parte crede chiar că fiecare om este perfect înlocuibil. O carte premoniție. Cu siguranță Constantin Virgil Gheorgiu a fost un vizionar care a prevăzut că va exista cândva în viitor acest schimb de putere între om și tehnică. Mai întâi...

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

Recenzie „Anna Hibiscus. Bravo, Anna Hibiscus! (vol I & II)”

"Anna Hibiscus" și "Bravo, Anna Hibiscus!" sunt două volume de povestiri despre o fetiță care locuiește în Africa ("extraordinara Africă!"), alături de familia ei extinsă (numeroasă!). Bunicii ei sunt tradiționaliști, și încearcă să îi facă pe ceilalți membri ai...

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

Recenzie ”Trebuie să vorbim despre Kevin” de Lionel Shriver

               N-a primit degeaba cartea aceasta premiul Orange în 2015. Este atât de bine scrisă, atât de dezinhibată, sinceră și intra atât de adânc în miezul problemei încât a fost o încântare s-o citesc cu toate că tratează un subiect incomod, delicat și...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 1045 zile și a scris până acum 262 articole. Se află pe poziția 5 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments