Recenzie ”Egomaniac” de Vi Keeland

by | Jul 28, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA EGOMANIAC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Emerie Rose credea că viața ei tocmai devenea mai bună. Însă s-a înșelat! Tocmai își închiriase un apartament în Park Avenue când un intrus a intrat peste ea în birou încasând mișcările ei de Krav Maga. Asta până a imobilizat-o pe Emerie râzând arogant.

Dar curând, Emerie află că Drew Jagger era de fapt ocupantul biroului pe care ea îl închiriase și care fusese în concediu cât biroul se afla în renovare, dar cel mai rău, ea află că fusese trasă pe sfoară de un impostor care i-a luat zece mii de dolari. Se vede că este din Oklahoma…

După ore întregi și emoții îngrozitoare, Emerie se duce a doua zi la secția de poliție împreună cu Drew iar din compasiune, făcând ceea ce el credea că va fi o greșeală, Drew îi propune lui Emerie să rămână pănâ când va găsi un birou nou în locul secretarei lui până când aceasta avea să se întoarcă.

Dar în curând, Emerie începe să îi intre pe sub piele lui Drew iar tot ceea ce își mai poate dori este ca ea să ajungă în patul lui. Însă el nu s-ar fi așteptat ca ea să fie îndrăgostită de un alt bărbat de trei ani de zile. Iar Emerie nu s-ar fi așteptat la toate neînțelegerile și certurile dintre ei. Însă tocmai certurile  erau cele care făceau să sară scântei între ei.

Când cei doi încep o relație,  toate extremele lor par să se atragă. Drew era un tip arogant, egoist, un egomaniac uriaș! Treaba lui Emerie era să salveze căsniciile oamenilor, pe când a lui Drew…era să îi despartă. Dar tocmai asta face ca atracția dintre ei să fie mistuitoare!

Urmăriți de fantome din trecutul lor, Drew și Emerie încearcă să facă totul să meargă atunci când în relația lor cu beneficii se strecoară iubirea.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Vi Keeland

Atunci când apare Alexa, fosta soție a lui Drew, trecutul îi lovește din plin! Când Emerie află adevărul din spatele suferinței bărbatului pe care ea îl iubește și care pare deseori un insenibil, durerea se strecoară și ea lângă iubirea lor.

Încercând din răsputeri să fie lângă Drew, Emerie încearcă să îmbrățișeze trecutul lui cu totul și să îi fie alături iar dragostea lor pare să îi salveze în cele mai întunecate momente ale lor. Dar atunci când Drew face o alegere greșită, tot ce credea Emerie că au clădit împreună pare o minciună. O nenorocită de minciună!

Acum, Drew riscă să o piardă pe singura femeie pe care a iubit-o vreodată. Printre procese, întâlniri și certuri cu Alexa, printre mii de sentimente contradictorii care îi speriau, Drew îl pune pe Roman, cel mai bun prieten al lui, să o urmărească pe Emerie. Iar atunci când ea este gata să cadă în brațele altui bărbat, Drew își iese din minți!

Alegerile pe care le fac le pot schimba viitorul în orice clipă. Dar iubirea pare mai puternică decât orice obstacol, mai puternică și decât greșelile lor și decât trecutul întunecat pe care l-au trăit. Când totul părea pierdut, povestea lor de dragoste continuă să se deruleze în pași de dans undeva în Atlanta.

Poate fi iubirea prețul fericirii? Finalul care îi așteaptă pe Drew și pe Emerie pare să fie deabia începutul lor. Vor reuși ei să înfrunte împreună destinul?

🔥 CARTEA EGOMANIAC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Egomaniac
Autor: Vi Keeland
An apariție : 2019
Editura: TREI
Nr. Pagini: 366
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 28.07.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie “Până la ultima suflare” de Jennifer L. Armentrout

Frumoasa noastră serie "Apocalipsa elementelor" a ajuns la ultimul său volum și sunt foarte tristă să vă vorbesc despre finalul acestei povești. Sunt super îndrăgostită de tot universul creat de Jennifer, dar mai ales de personajele sale și consider că a pus foarte...

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Recenzie „Înainte de noi” de Anna Todd

Seria After nu se încheie cu volumul După ce am găsit fericirea, care este doar finalul poveștii dintre cei doi. Înainte de noi este un prequel al relației dintre Tessa și Hardin. Dar ceea ce îl face special este perspectiva narativă a lui Hardin asupra întregii...

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Recenzie „După ce am găsit fericirea” de Anna Todd

Deși seria After nu este preferata mea din toate timpurile, După ce am găsit fericirea este un volum cu adevărat reușit. După finalul abrupt din volumul trei, care i-a dat viața peste cap lui Hardin, asistăm la noi drame în viața personajelor. Sentimentele...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 197 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 20 din 146 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments