Recenzie „Laudă-mă” de Sara Cate

de | oct. 30, 2024 | Recenzii cărți

O carte care se adresează clar celor peste 18 ani, cu multe conotații și situații „excepționale”, dar cu o intrigă ce te ține lipit de carte până la final. Aceste cărți Romance au un talent aparte și dacă acțiunea este creionată frumos și personajele te prind în plasa lor, nu ai nicio șansă. „Laudă-mă” este primul volum dintr-o serie lungă scrisă de Sara Cate, o serie romantică, extreeeeeeeem de sexy, care adresează trope-uri precum diferența de vârstă sau predilecția pentru un anumit tip de jocuri. Exact cum v-am spus, trebuie citită de cei peste 18 ani, însă mie mi s-a părut reușită, cu elemente care îți surprind atenția, fie că vrei, fie că nu.

Rănită și dezamăgită de fostul iubit care mă neglija emoțional, am căutat pe cineva care să-mi arate că sunt valoroasă. Apoi, am început un nou loc de muncă, unde șeful meu mă aduce în genunchi – la propriu. Mă determină să fac lucruri pe care o secretară obișnuită nu le-ar face niciodată.

Emerson Grant îmi spune că sunt mai mult decât suficientă. Sunt demnă de laudele lui. Există o mie de motive pentru care ar trebui să stau deoparte. Proprietarul Clubului Salacious Players nu este doar noul meu șef, ci și tatăl fostului meu iubit. Cu el, mă simt prețuită, adorată și completă.

Sunt o fată bună, dar mă îndrăgostesc de bărbatul nepotrivit. Emerson Grant știe exact ce vrea. Și mă vrea doar pe mine.

Cartea are trope-ul age gap, adică personajul principal masculin este mult mai mare decât eroina, lucru care mie îmi place mult. Poate părea ciudat, dar acestă diferență de vârstă mi se pare sarea și piperul oricărei cărți Romance, pentru că îi oferă acel element de interzis și face lectura și mai plăcută.

Emerson Grant este un personaj destul de impactant, atât prin personalitate cât și prin job-ul pe care îl are. Este proprietarul Clubului Salacious Players și este conectat permanent la această viață electrizantă de noapte, unde plăcerile oamenilor nu sunt văzute ciudat sau chestionate de lumea din exterior. Practic, el nu are un filtru anume atunci când vine vorba de fantezii sau dorințe, ci acționează din instinct. Asta a descoperit și Charlotte, atunci când Emerson a confunzat-o cu una dintre „subordonatele” lui, ca și cum acest lucru ar fi cel mai firesc lucru din univers.

În aceste cărți totul este destul de simplu. Personajele masculine nu pot spune că au mult timp de gândire pentru a realiza ce vor în viață și unde vor să se ducă cu relația lor amoroasă. În cazul lui Emerson, acesta a devenit obsedat foarte repede de Charlie și în scurt timp nu a putut să o lase în pace, îndrăgostindu-se iremediabil de ea.

Problema este că Charlie are o legătură cu viața lui din trecut și acest lucru face acțiunea puțin dramatică și complicată, însă evident, lucrurile se rezolvă de la sine. Acțiunea este plină de scene de dragoste, interzise, dar atât de addictive. Este clar că Emerson o eclipsează puțin pe Charlie, pentru că prin natura și vârsta lui este mai puternic și impresionează mai mult. Dar sincer, cred că din această cauza seria a avut așa mare success, pentru că băieții sunt pur și simplu minunați.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Midnight Books

Titlu: Laudă-mă
Autor: Sara Cate
An apariție : 2024
Editura: MIDNIGHT BOOKS
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 452

Alte recenzii de la Sara Cate :

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Nova” de Rebecca Yarros
Recenzie ”Nova” de Rebecca Yarros

Casanova apare iar în viața lui Rachel... După ce Wilder ne-a deschis ușa către lumea plină de nebunie a Renegaților, Nova continuă cu povestea intensă a unuia dintre cei mai misterioși membri, Landon "Nova" Rhodes. În acest volum, atenția se îndreaptă spre încercarea...

Recenzie “Unfu*k yourself” de Gary John Bishop
Recenzie “Unfu*k yourself” de Gary John Bishop

Ce titlu super mișto! Cartea asta e încadrată la secțiunea “Dezvoltare personală”, “spirituală” și “Sfaturi practice” dar sincer i s-ar potrivi mai bine categoria “Dă-ți o palmă și revino-ți” sau chiar cea pe care însuși Gary Bishop o pomenește: “oprește-te din...

Recenzie „Jurnalul unui librar” de Shaun Bythell
Recenzie „Jurnalul unui librar” de Shaun Bythell

Jurnalul unui librar este o carte de memorii, scrisă de scoțianul Shaun Bythell, despre provocările care vin la pachet cu meseria de librar, mai specific, de proprietar al celui mai mare magazin de cărți vechi, din Scoția. Librăria se află în Wigtown, și se numește...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 7 ani, 9 luni, 14 zile și a scris până acum 604 articole. Se află pe poziția 2 din 16 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments