Recenzie ,,Pactul” de Elle Kennedy

by | Aug 29, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PACTUL PE Cartepedia

Hannah Wells a trecut prin lucruri îngrozitoare iar acum se simte în sfârșit atrasă de cineva dar amintirile nu îi dau pace și trebuie să găsească o metodă să meargă mai departe, să se vindece cu adevărat.

Ea trebuie să îi atragă atenția lui Justin dar asta nu e prea ușor când căpitanul echipei de hochei a universității se ține după ea la fiecare pas. Garrett Graham a picat testul la Etică iar Hannah este singura care a luat notă maximă și care ar putea să îl ajute pe Garrett.

Pentru a juca în liga profesioniștilor după facultate, Garrett are nevoie de o medie foarte mare iar cu testul picat, visul său se poate duce în orice clipă pe apa sâmbetei. Tot ce trebuie să facă este să o convingă pe Hannah să îl mediteze. Dar cum poate face asta cu singura fată din universitate care nu e atrasă de el?

După nenumărate încercări, Wellsy, așa cum îi spune el, decide că îl va medita în schimbul unei imagini de fată inabordabilă care să îi stârnească interesul lui Justin. Și cum ar putea ea să pară așa decât la brațul celui mai popular tip din facultate?

Acum că pactul a fost făcut, tot ce le rămâne este să aștepte să vină testul și să meargă la petreceri împreună pentru a-i stârni gelozia băiatului de care ea este atrasă. Dar atunci când un sărut rupe barierele dintre Hannah și Garrett, totul se schimbă.

Când Hannah începe să se simtă la fel de atrasă și de Garrett, ea se gândește la un singur lucru: Garrett poate să o ajute să treacă peste ceea ce niciun alt bărbat nu a reușit. El este cel care o poate ajuta, care o poate repara pentru altul.

După o seară în care el îi câștigă încrederea, destăinuirile nu întârzie să apară. Hannah îi povestește despre trecutul ei întunecat iar el știe că pentru prima dată în viața lui se poate deschide în fața unei femei.

Când încep să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună, tensiunea dintre ei atinge cote maxime iar chimia este mai evidentă ca oricând. Garrett a fost cu multe femei însă Hannah nu este orice femeie iar sentimentele lui se schimbă tot mai mult. Chiar și după trecerea testului, cei doi evoluează și ajung într-un punct din care nu mai pot da înapoi.

După tot mai multe seri de neuitat, Garrett vrea să o păstreze pe Hannah, vrea să o facă să uite de orice alt bărbat. Hannah decide să îi dea o șansă celui care i-a furat inima iar acum viețile lor sunt mai fericite decât au fost vreodată. Când cei doi se acceptă unul pe celălalt cu trecutul, defectele și traumele lor, o legăture strânsă se formează între ei, o conexiune ce se transformă în curând în iubire.

Dar atunci când cea mai întunecată umbră a trecutului lor se strecoară între ei, Hannah știe că trebuie să ia decizia cea mai corectă pentru bărbatul pe care îl iubește. Dar dacă cea mai bună decizie este să îl rănești pe singurul care te-a iubit vreodată? Dacă durerea ta poate fi fericirea lui?

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PACTUL PE Cartepedia

Titlu: Pactul
Autor: Elle Kennedy
An apariție : 2020
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 462
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 29.08.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie ,, Lupta” de Jennifer L. Armentrout

Acum că Seth nu mai poate schimba nimic, speriat de gândul că ar putea să o rănească pe Josie, el pleacă în Andros,  insula unde a copilărit, departe de toți cei la care ține. Dar nu s-ar fi așteptat la ceea ce avea să găsească acolo. Atunci când începe să înțeleagă...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 237 zile și a scris până acum 72 articole. Se află pe poziția 19 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments