Recenzie ”Pierdut și regăsit în călătoria inimii” de Ștefan Apostol

by | Jan 31, 2021 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PIERDUT ȘI REGĂSIT ÎN CĂLĂTORIA INIMII PE libris.ro

Salutare, dragii mei! 

Astăzi sufletul meu va scrie pentru sufletele voastre despre un alt suflet plin de căldură, bunătate și credință.

Ștefan Apostol ferește cortina vieții lui și ne dezvăluie transparent cum a gestionat momentele negre pe care le-a primit și cum a reușit să aprecieze lumina de pe drumul lui.

Există o rețetă magică redătătoare de speranță atunci când suntem cu energia și motivația pe minus? 

Veți afla în carte ce a funcționat în evoluția lui și cum și-a reaprins flacăra nădejdii. Este un volum care nu vă va lăsa indiferenți, ci vă va îmbogăți inimile. Pe lângă povestea de viață pe care o veți afla, momentele de recunoștință pentru ceea ce aveți în acest moment și învățăturile pe care le veți lua la final, căldura din sufletul scriitorului va îmbrățișa sufletul vostru.

“Spun Tatăl Nostru cu glas tare și deschid ochii. Un val de energie simt că mă cuprinde. Picioarele îmi devin tari ca niște stânci, umerii solizi precum un zgârie-nori, iar gân- durile negative se îndepărtează de mine și, aidoma valurilor mării, cele pozitive răzbat prin trup și suflet și reușesc să îmi aducă echilibrul de care am nevoie.” (pag. 20)

Ce poți face când nu te mai regăsești în viața ta, când anumite conjuncturi par că lucrează împotriva fericirii tale? Cum îți găsești atunci puterea de a merge mai departe?

Veți gusta viața dintr-o altă perspectivă. Sunt analizate, în special, emoțiile momentelor mai puțin frumoase, starea pe care acestea ne-o dau în responsabilitate și bucuria urcării pe treptele credinței. De multe ori auzim că puterea e în noi. Dar știm toți oare să o accesăm? Veți descoperi cum să vă construiți scara spre lumină atunci când nu mai vedeți nici măcar o scânteie de speranță.

„Fiecare pas pe care îl fac am impresia că stârnește un ecou în sufletul meu. Să fie chemarea Binelui? Să fie o nouă descoperire? Nu pot să îmi dau seama. Privesc cu venerație la luminile acestui orășel de basm, așezate simetric de-a lungul râului Traun. Lu- mină! Ce este pentru tine, suflete, lumina?” (pag. 226)

Ștefan Apostol exprimă autentic toate trăirilor născute în urma experiențelor. Vorbește pentru suflete, și nu pentru aplauze. 

Romanul ne poartă într-o călătorie prin diferite locuri din Europa, în timp ce trăim evoluția eroului care se luptă cu boala, cu provocările, cu demonii interiori. Drumul de la pierderea nădejdii la lumina strălucitoare a credinței constante.

„Simt acum că pot să ridic privirea. Nu îmi mai e frică, așa cum îmi era în copilărie.” (pag. 350)

Vă recomand să începeți anul cu o carte cu un mesaj profund care vă va aprinde focul interior.

Hrăniți-vă cu lectură de calitate.

Vă îmbrățișez cu admirație.

Până data viitoare iubiți și iubiți-vă mult!

Vă pup.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PIERDUT ȘI REGĂSIT ÎN CĂLĂTORIA INIMII PE libris.ro

Titlu: Pierdut și Regăsit în Călătoria Inimii
Autor: Ștefan Apostol
An apariție : 2019
Editura: BERG
Nr. Pagini: 382
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 31.01.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Recenzie ”Central Park” de Guillaume Musso

Există momente în viață cand o ușă se deschide si ești inundat de lumină. Clipe rare când ceva se descătușează în tine. Plutești în imponderabilitate, gonești pe o autostradă fără radar. Alegerile devin limpezi, răspunsurile inlocuiesc întrebările, frica cedează locul...

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Recenzie ”Hud Ranat” de Cecilia

Cum sunteți dragii mei? Acceptați invitația de a porni într-o călătorie inedită în următoarele minute? Cartea Hud Ranat scrisă de Cecilia cuprinde cadrul, personajele și situațiile perfecte pentru a evada memorabil pe o altă planetă din univers. Călătorim în acest...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1552 zile și a scris până acum 778 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments