🔥 CARTEA POȚI SĂ-TI VINDECI VIAȚA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

”Poți să-ți vindeci viața” de Louise L. Hay este una din cărțile care te ajută în dezvoltarea personală, nu doar la nivel teoretic, ci și practic.

În primă fază, autorul dorește să ne arate adevărul privind propriile gânduri, idealuri, concepții. Acesta nu vine cu ”lecțiile” bine învățate să ne implementeze ceea ce el consideră că e ”veridic”, ci ne face să ne formăm propria părere despre oameni/evenimente/situații/trăiri.

Louise pune accentul pe gândurile noastre care stau la baza tuturor acțiunilor. Parcurgând această carte dobândim puterea de a crede în noi și înțelegem că nimeni nu ne poate face rău fără acceptul nostru. Gândurile fac parte din  latura interioară. Ele reprezintă energia în stare pură și stau la baza formării noastre.

Avem tendința să ne victimizăm din diferite motive și îi găsim pe ceilalți vinovați de orice lucru negativ care ni se întâmplă. Ceea ce nu înțeleg, de fapt, este că tocmai gândul pe care l-am avut ne-a adus cu un pas mai aproape de prezentul pe care îl trăim.

Cu termeni simpli, ușor de înțeles, autorul ne explică ”puterea” subconștientului nostru. Gândurile nu sunt altceva decât comenzi primite, care fac tot posibilul pentru a ne aduce mai aproape de dorințele noastre.

Totul sună bine când facem referire la situații/emoții/sentimente pozitive, dar ce se întâmplă când gândurile negative ne invadează rațiunea și își fac ”culcuș” în subconștient? Cum apar fobiile? De ce nu reușim să ne controlăm? De ce avem tendința să exagerăm sau să afirmăm ”ți-am spus eu că așa va fi”? Pentru că tu, ca om, și-ai creat propriile gânduri care te-au dus mai aproape de situația pe care o trăiești în momentul de față.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Louise L. Hay

După ce înțelegem anumite lucruri, ne dăm seama de unde vin toate complexele pe care le avem, de ce ne simțim inferiori celorlalți și nu avem succes pe niciun plan (personal/profesional/social).

Nu poți intra în viața unui om, cu preconcepții despre trecutul tău sau al lui, și să ai impresia că totul ca merge ”perfect”. Nu te poți duce la un interviu, dacă teama de eșec îți împânzește rațiunea. Nu poți spera la o relație sănătoasă când mândria/orgoliul/ îți stau în cale.

Toate aceste situații pot fi rezolvate în momentul în care înțelegi cum funcționează subconștientul. Învață să ”transmiti comenzi” benefice atât pentru sănătatea psihica, cât și pentru cea fizică. Știm cu toții că multe boli apar datorită dezechilibrelor emoționale. Autorul îți prezinta bolile frecvente și îți explică pe îndelete care sunt cauzele care au dus la apariția lor.

Nu uita, devii ceea ce gândești.

🔥 CARTEA POȚI SĂ-TI VINDECI VIAȚA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Poți Să-ti Vindeci Viața
Autor: Louise L. Hay
An apariție : 2010
Editura: ADEVAR DIVIN
Nr. Pagini: 312
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 25.04.2019
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Zegheru
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 615 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Zegheru