Recenzie „Povestea mea” de MICHELLE OBAMA

de | sept. 2, 2019 | Recenzii cărți

Este inevitabil să avem eroi, acele persoane care ne inspiră, care ne aduc aminte ce înseamnă cu adevărat să ai principii, MICHELLE OBAMA este și o să fie mult timp o femeie model după care am încercat măcar 5% să visez și să trăiesc.

„Povestea mea” este o carte pe care mi-am dorit să o am în mână de când a apărut, iar acum pot să spun că nu regret. Am descoperit o poveste unică, a unei femei, a unei mame, a unei iubite….

Cu fiecare pagina citită parcă curiozitatea creștea și mai tare în loc să se stingă încet, fiecare proiect realizat de MICHELLE îmi dădea acel sentiment de admirație în care simți acea emoție ușoară în corp. Mă întrebam de unde atâta energie, de unde atâta inspirație, dar pentru ea toate acestea erau normale.

”E nevoie de putere ca să-ți dai voie să devii cunoscut și auzit, să-ți asumi propria poveste și să-ți folosești adevărata voce. Și e nevoie de bunăvoință pentru a fi dispus să-i cunoști și să-i asculți pe ceilalți. Iar, pentru mine, aceasta este povestea fiecăruia dintre noi”.

„Povestea mea” este cartea care o să te inspire să trăiești, conștient de fiecare starea a ta, de fiecare emoție, chiar dacă uneori doare, chiar dacă uneori pierzi și nu știi care este calea ta reală. Important este că și tu o să ai la final o poveste de zis, poate chiar la nivelul lui MICHELLE OBAMA, doar trebuie să crezi în ea și desigur să te bucuri de întreaga călătorie.

De cea ma rămas impactată este lupta ei cu societatea, în această parte poți să vezi real motivul pentru care astăzi reprezintă ideea unei femei puternice.

Spor la citit, o să ai nevoie 🙂

Titlu: POVESTEA MEA
Autor: MICHELLE OBAMA
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 624
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 606

Alte recenzii de la MICHELLE OBAMA:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman
Recenzie ”Ceva în apă” de Catherine Steadman

Titlul cărții „Ceva în apă” de Catherine Steadman este promițător și te îndeamnă la investigații mai aprofundate. Sugerează o poveste plină de mister și tensiune. Și chiar de asta dai. Cartea urmărește povestea unui cuplu de tineri însurăței care se bucură de luna lor...

Recenzie ”Copacii” de Percival Everett
Recenzie ”Copacii” de Percival Everett

”Copacii” de Percival Everett este un roman șocant în care o serie de crime brutale se petrec mai întâi în orașul Parale din Mississippi și apoi în toată America. Nici nu pot descrie cât de mult mi-a plăcut cartea asta, fără să par o ciudată, având în vedere temele pe...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate a fost redactor Booknation.ro și a scris 799 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments