🔥 CARTEA POVESTEA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Este inevitabil să avem eroi, acele persoane care ne inspiră, care ne aduc aminte ce înseamnă cu adevărat să ai principii, MICHELLE OBAMA este și o să fie mult timp o femeie model după care am încercat măcar 5% să visez și să trăiesc.

„Povestea mea” este o carte pe care mi-am dorit să o am în mână de când a apărut, iar acum pot să spun că nu regret. Am descoperit o poveste unică, a unei femei, a unei mame, a unei iubite….

Cu fiecare pagina citită parcă curiozitatea creștea și mai tare în loc să se stingă încet, fiecare proiect realizat de MICHELLE îmi dădea acel sentiment de admirație în care simți acea emoție ușoară în corp. Mă întrebam de unde atâta energie, de unde atâta inspirație, dar pentru ea toate acestea erau normale.

”E nevoie de putere ca să-ți dai voie să devii cunoscut și auzit, să-ți asumi propria poveste și să-ți folosești adevărata voce. Și e nevoie de bunăvoință pentru a fi dispus să-i cunoști și să-i asculți pe ceilalți. Iar, pentru mine, aceasta este povestea fiecăruia dintre noi”.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de MICHELLE OBAMA

„Povestea mea” este cartea care o să te inspire să trăiești, conștient de fiecare starea a ta, de fiecare emoție, chiar dacă uneori doare, chiar dacă uneori pierzi și nu știi care este calea ta reală. Important este că și tu o să ai la final o poveste de zis, poate chiar la nivelul lui MICHELLE OBAMA, doar trebuie să crezi în ea și desigur să te bucuri de întreaga călătorie.

De cea ma rămas impactată este lupta ei cu societatea, în această parte poți să vezi real motivul pentru care astăzi reprezintă ideea unei femei puternice.

Spor la citit, o să ai nevoie 🙂

🔥 CARTEA POVESTEA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Povestea Mea
Autor: MICHELLE OBAMA
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 624
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 2.09.2019
Nota recenzorului: 10/10

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1227 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate