Recenzie „Povestea mea” de MICHELLE OBAMA

de | sept. 2, 2019 | Recenzii cărți

Este inevitabil să avem eroi, acele persoane care ne inspiră, care ne aduc aminte ce înseamnă cu adevărat să ai principii, MICHELLE OBAMA este și o să fie mult timp o femeie model după care am încercat măcar 5% să visez și să trăiesc.

„Povestea mea” este o carte pe care mi-am dorit să o am în mână de când a apărut, iar acum pot să spun că nu regret. Am descoperit o poveste unică, a unei femei, a unei mame, a unei iubite….

Cu fiecare pagina citită parcă curiozitatea creștea și mai tare în loc să se stingă încet, fiecare proiect realizat de MICHELLE îmi dădea acel sentiment de admirație în care simți acea emoție ușoară în corp. Mă întrebam de unde atâta energie, de unde atâta inspirație, dar pentru ea toate acestea erau normale.

”E nevoie de putere ca să-ți dai voie să devii cunoscut și auzit, să-ți asumi propria poveste și să-ți folosești adevărata voce. Și e nevoie de bunăvoință pentru a fi dispus să-i cunoști și să-i asculți pe ceilalți. Iar, pentru mine, aceasta este povestea fiecăruia dintre noi”.

„Povestea mea” este cartea care o să te inspire să trăiești, conștient de fiecare starea a ta, de fiecare emoție, chiar dacă uneori doare, chiar dacă uneori pierzi și nu știi care este calea ta reală. Important este că și tu o să ai la final o poveste de zis, poate chiar la nivelul lui MICHELLE OBAMA, doar trebuie să crezi în ea și desigur să te bucuri de întreaga călătorie.

De cea ma rămas impactată este lupta ei cu societatea, în această parte poți să vezi real motivul pentru care astăzi reprezintă ideea unei femei puternice.

Spor la citit, o să ai nevoie 🙂

Titlu: POVESTEA MEA
Autor: MICHELLE OBAMA
An apariție : 2018
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 624
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 627

Alte recenzii de la MICHELLE OBAMA:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Clubul” de Ellery Lloyd
Recenzie „Clubul” de Ellery Lloyd

Înainte să începem, vreau să vă spun că autorul acestei cărți este un duo, alcătuit din soții Collette Lyons și Paul Vlitos. Mi s-a părut foarte tare faptul că un cuplu împarte aceeași pasiune pentru scrisși că a avut norocul de a-și vedea o carte publicată împreună....

Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase
Recenzie ”Teoria Tăcerii” de Iulian Tănase

Dați linistea, vă rog, mai tare!! În plină eră a comunicațiilor în masă, a promovării beneficiilor socializării, a upgradării din ce în ce mai performante a mijloacelor de comunicație, a interacțiunii umane prin cuvânt, Iulian Tănase scrie o carte despre tăcere (no,...

Recenzie „La Înălțime” de Liz Tomforde
Recenzie „La Înălțime” de Liz Tomforde

Editura Litera a tradus o serie super populară pe Bookstagram și BookTok și acest lucru mă bucură nespus, pentru că este puțin atipică. Ne vorbește despre o dragoste dintre două persoane care fac parte din lumi total diferite, dar și despre oameni care au concepții...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate a fost redactor Booknation.ro și a scris 799 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments