Recenzie ,,Prin ochii ei” de Sarah Pinborough

by | Oct 30, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA PRIN OCHII EI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Louise are nevoie să iasă din rutină iar când îl întâlnește pe David la bar, atracția dintre ei este zguduitoare. Însă David se retrage după un sărut iar șocul lor apare atunci când află că vor munci împreună și că David va fi șeful ei.

David îi arată lui Louise că nu poate exista nimic între ei dar atunci când ea află că este căsătorit înțelege în sfârșit motivul lui. Dar viața îi poartă pe un teren minat iar când Louise se împrietenește cu Adele, soția lui, nimic nu mai poate fi schimbat.

Louise promite că nu se va mai repeta ceea ce ea a făcut cu soțul ei și nici măcar nu trebuie să îi spună ei asta. Adele trebuie să știe că este doar soțul ei și atât. Dar cine este de fapt David? Cine este soțul obsedat de controlul soției lui, de dorința de a-și lua pastilele, cine este bărbatul acesta și unde a dispărut David cel de la bar?

El este foarte schimbător iar printre aburii alcoolului, Louise ajunge să facă o greșeală pe care o repetă la nesfârșit și se culcă cu David, trădând-o amândoi pe Adele. Și cum mai poate ea să renunțe acum? La care dintre ei? La bărbatul pe care l-a căutat atâta timp sau la prietena pe care nu a avut-o niciodată și pe care a regăsit-o în Adele?

Cele două ajung să își împărtășească experiențele despre coșmaruri și insomnii iar astfel, Adele îi oferă o carte pe care a primit-o cu mulți ani în urmă când fusese prietenă cu Rob, cel mai bun prieten al ei și cu care învățase cum să își controleze visele. Iar acum era timpul ca și Louise să învețe asta.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Sarah Pinborough

Dar printre momentele petrecute împreună își fac loc destăinuirile despre David, un bărbat violent și manipulator, un bărbat agresiv care a pus o amprentă pe viața soției lui iar acum ea nu poate scăpa de el. Louise știe că ar fi trebuit să renunțe la cei doi dar deja este prea târziu. A intrat în joc și trebuie să o salveze pe Adele.

Dar minciunile sunt mult prea simplu de spus și Louise le-a crezut până acum. Când află că totul a fost o înșelăciune, riscă să piardă totul. Când visele ei scapă de sub control își mai pune o singură întrebare: prin ochii cui a privit adevărul până acum?

Prin ochii ei este un thriller excepțional, șocant, plin de adrenalină și de întorsături de situație. Personajele sunt parșive, manipulatoare, infidele și gata să trădeze oricând. Nu credeam că pot alege un personaj preferat în care să mă încred dar finalul mi-a arătat într-un mod șocant victima acestei povești.

Întrebarea este: cine a fost victima și cine a fost atacatorul? Sunt sigură că oricine ar citi această carte nu ar anticipa nici măcar o secundă adevărul. Deși mi-am promis să nu mai citesc thrillere psihologice, deși îmi luasem intenționat spoilere, Sarah Pinborough a reușit să mă șocheze și să mă facă să citesc fiecare pagină cu sufletul la gură. Iar totul se petrece Prin ochii ei…

Titlu: Prin Ochii Ei
Autor: Sarah Pinborough
An apariție : 2019
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 411
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 30.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 311 zile și a scris până acum 99 articole. Se află pe poziția 13 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments