Recenzie “Secretele comunicării nonverbale” de Joe Navarro

by | Nov 2, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA SECRETELE COMUNICĂRII NONVERBALE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

În privința comportamentului uman, există două tipuri de semne, verbale si nonverbale. Cu toții am fost învățați să le căutăm și să le identificăm doar pe cele verbale. Însă, învâțând să citim semnalele nonverbale, putem căpăta o perspectivă mult mai profundă asupra lumii din jur.

Joe Navarro, fost agent FBI și expert recunoscut în comunicarea nonverbală, vă învață cum să “citiți” rapid oamenii, cum să le aflați sentimentele și să le interpretați comportamentul, cum să evitați capcanele ascunse și cum să descoperiți minciuna.

Citind acest volum, veți afla cum puteți influența felul în care sunteți percepuți de șefi, de membrii familiei, de prieteni ori de străini sau veți descoperi cele mai puternice comportamente care revelează încrederea în sine și emoțiile autentice.

Secretele comunicării nonverbale, scrisă de Joe Navarro împreună cu dr. Marvin Karlins, apărută la editura Meteor Press, este tipul de carte care efectiv ajută la descifrarea comportamentelor celor din jur. Te face mai atent la gesturile celor de lângă tine și te ajută să le înțelegi intențiile mai ușor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Joe Navarro

După peste 20 de ani de carieră în cadrul FBI, unde a rămas renumit datorită prinderii a numeroși infractori doar prin ”citirea” lor, Joe Navarro a scris această carte din dorința de a îi învăța pe oameni să înțeleagă sentimentele, gândurile și intențiile celor din jur.

Nu este cartea care te atrage la prima vedere și nu-ți prea vine s-o citești. Nu vă lăsați, însă, influențați de asta și citiți-o! Veți realiza că v-ați lărgit orizontul și purtați o discuție cu mai multă atenție, știind, fără prea multă vorbărie, ce este în mintea interlocutorului.

Titlu: Secretele Comunicării Nonverbale
Autor: Joe Navarro
,
Marvin Karlins
An apariție : 2014
Editura: METEOR PRESS
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: Psihologie, Pedagogie
Publicată la 2.11.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Diana Costea este redactor Booknation.ro de 603 zile și a scris până acum 94 articole. Se află pe poziția 15 din 153 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Costea aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments