Recenzie “Studiul China – Carte de bucate: Peste 120 de rețete de preparate integrale, pe bază de legume și fructe” de Leanne Campbell “

by | Oct 30, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA STUDIUL CHINA - CARTE DE BUCATE: PESTE 120 DE REȚETE DE PREPARATE INTEGRALE PE BAZĂ DE LEGUME ȘI FRUCTE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

       Vândută în aproape un milion de exemplare și aclamată drept una dintre cele mai importante cărți de sănătate și nutriție contemporane, Studiul China dezvăluie faptul că dieta tradițională occidentală a condus la o dezvoltare pe scară largă a celor mai mari probleme de sănătate ale momentului, inclusiv obezitatea, diabetul, afecțiunile cardiace și cancerul.

Bazată pe cel mai cuprinzător studiu de nutriție care a fost realizat vreodată, cartea îi pune în mâini cititorului dovezi imposibil de contestat că o alimentație bazată pe plante duce la o stare optimă de sănătate având capacitatea de a opri sau de a vindeca numeroase afecțiuni.

Pentru mulți oameni care au avut întotdeauna o dietă tipică omului modern din țările dezvoltate – trecerea la o dietă fără grăsimi adăugate poate constitui o foarte mare provocare – cel puțin la început. Dar este important să se știe că s-a dovedit că grăsimile dau dependență, făcându-i adeseori pe oameni să consume cantități tot mai mari de-a lungul timpului. În cele din urmă, devine cât se poate de dificil pentru mulți oameni să își revină de pe urma acestei dependențe. La fel ca în cazul multor altor dependențe, unora li se pare nu numai dificil să facă schimbarea, ci devin și neobișnuit de defensivi în privința preferințelor lor.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Leanne Campbell

Pentru prima oară, o carte de bucate pornește de la aceste descoperiri și pune la dispoziție rețete de preparate culinare bazate pe dovezile științifice ale Studiului China. Scrisă de LeAnne Campbell, fiica unuia dintre autorii Studiului China – dr. T. Colin Campbell – și mamă a doi adolescenți înzestrați cu o sănătoasă poftă de mâncare, Studiul China – Carte de bucate cuprinde rețete delicioase, ușor de realizat, bazate pe plante, fără adaos de grăsimi, cu zahăr și sare la minimum, rețete verificate, care asigură o stare optimă de sănătate – fără niciun sacrificiu în ce privește savoarea și aromele.

🔥 CARTEA STUDIUL CHINA - CARTE DE BUCATE: PESTE 120 DE REȚETE DE PREPARATE INTEGRALE PE BAZĂ DE LEGUME ȘI FRUCTE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Studiul China - Carte De Bucate: Peste 120 De Rețete De Preparate Integrale Pe Bază De Legume și Fructe
Autor: Leanne Campbell
An apariție : 2013
Editura: ADEVăR DIVIN
Nr. Pagini: 284
Limba: Română
Gen Literar: Gastronomie
Publicată la 30.10.2019
Nota recenzorului: 10/10

Aspecte Pozitive:

Ușor de aplicat!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Diana Costea este redactor Booknation.ro de 457 zile și a scris până acum 61 articole. Se află pe poziția 19 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Costea aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments