Recenzie ”Vindecă-ți corpul” de Louise Hay

de | sept. 22, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA VINDECĂ-ȚI CORPUL ARE REDUCERE PE:

Vindecă-ți corpul cu ajutorul afirmațiilor pozitive

Cred că majoritatea cititorilor care au auzit de Louise Hay îi cunosc acesteia trecutul. Cu toții știm experiența dură de viață prin care a trecut aceasta și motivul pentru care astăzi scrie cărți care vindecă atâtea suflete.

,,Louise L. Hay ține seminare și cursuri de metafizică. Este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care: Poți să-ți vindeci viata și Vindecă-ți corpul. Cărțile ei au fost traduse în peste 30 de limbi și au aparut în 35 de țări de pe glob.”

Și de data aceasta, Louise Hay ne încântă cu o carte despre vindecare. Dar cum aceasta este regina afirmațiilor pozitive, Louise a decis să îmbine tiparele mentale cu boala. Până la urmă, ambele au legătură una cu cealaltă, așa cum ne învață ea. Așa cum spune și Louise, orice lucru repetat de cel puțin 3 ori este un tipar mental. Fie el pozitiv sau negativ. Așa că de ce să nu ne transformăm întreaga viață în tipare mentale pozitive?

Astfel, Vindecă-ți corpul este o cărticică despre boli, sub forma unui tabel care conține cauzele și noul tipar mental ce va duce către vindecare. Iar cheia este răbdarea și practica acestor afirmații.

Dacă îți place recenzia cărții VINDECĂ-ȚI CORPUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Louise L. Hay

Întâlnim aici toate tipurile de boli la care ne-am putea gândi și, oricât de ciudat ar suna pentru unii, eu consider ca afirmațiile au o putere uimitoare. Louise Hay știe asta și a știut cum să scrie atâtea cărți cu scopul de a ajuta oameni. Nu degeaba este atât de iubită și de îndrăgită de persoane de pretutindeni, din toată lumea.

Louise Hay, regina afirmațiilor

Nu voi înceta vreodată să recomand cărțile ei și nu voi înceta să le citesc. Acest om m-a învățat atâtea și a devenit unul dintre scriitorii mei preferați încă de la prima carte de-a ei pe fare am citit-o. De fiecare dată când simt nevoia de o pauză de la lecturile obișnuite o caut mereu pe Hay. Ceva din felul în care și-a scris cărțile ajunge la inima mea. Poate pentru că este observabil că și-a scris cărțile din inimă, cu emoție și cu dragoste față de oameni.

Cred că oamenii ar fi mult mai atenți și mai sensibili, mai sănătoși și mai fericiți dacă ar citi măcar o carte scrisă de ea. Louise Hay are darul de a te face să îți analizezi întreaga viață și de a te face să îți dorești să te schimbi, ceea ce nu poate fi decât un lucru minunat! Cum ar putea o carte de-a ei să aibă un impact negativ asupra unui cititor când totul este încărcat de pozitivism și frumusețe? Cum ar putea cineva să citească o astfel de carte și să nu o aprecieze?

Eu vă recomand din suflet cărțile ei, mai ales pe aceasta și chiar vă rog să îi dați o șansă! Ea va fi mereu autoarea care îmi va veni în minte când oamenii îmi cer recomandări, mai ales când caută un alt tip de lectură. Uneori, realitatea ia locul ficțiunii, iar aceste lecturi sunt exact ceea ce trebuie, exact la momentul potrivit!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA VINDECĂ-ȚI CORPUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Vindecă-ți Corpul
Autor: Louise L. Hay
Traducător: Cristian Hanu
An apariție : 2011
Editura: ADEVăR DIVIN
Nr. Pagini: 102
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 285

Alte recenzii de la Louise L. Hay:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Pericol la petrecere!”

Recenzie „Pericol la petrecere!”

La insistențele fiicei, care a văzut-o într-o librărie, am cumpărat și altă carte din seria Pericol. Ei i-a plăcut foarte mult, mie mi s-a părut mai slabă decât prima parte. Îmi place culoarea locală (stilul oltenesc de a vorbi al unor personaje, referirile la Therme,...

Recenzie „Ramona și tata #4”

Recenzie „Ramona și tata #4”

Cred că am mai menționat că îmi place seria Ramona și îmi plac și cărțile educative, adică râdem, glumim, dar rămânem și cu o idee, două. Eu am citit împreună cu fiica mea toate cărțile din seria Ramona traduse în limba română, și una netradusă încă. Știam că sunt mai...

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

Recenzie “Planul B” de Sheryl Sandberg și Adam Grant

  Oricât de mult ai citi, oricâte informații ai acumula, niciodată nu ești pregătit să treci ușor peste decesul cuiva apropiat. Sheryl Sandberg era o salariată a lui Mark Zuckerberg, care ducea o viață de obișnuită alături de familia ei. Asta până într-o bună zi,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 971 zile și a scris până acum 249 articole. Se află pe poziția 5 din 54 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments