🔥 CARTEA UCIGAȘUL RENĂSCUT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

 De la autorul bestsellerului Ultimul om bun și Somnul și moartea, apare la editura Trei și Ucigașul renăscut.

Dacă nu ați citit încă celelalte două romane realizate de duo-ul autorilor, dar ați dat peste recenzia acestei cărți, trebuie să știți că personajul Niels Bentzon se regăsește și în acele cărți.

De data aceasta, Niels are obligația de a infiltra sub o identitate falsă într-o închisoare de maximă securitate pentru a elucida misterul ce se construiește în jurul morții neașteptte a psihiatrului din Sikringen.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de A.J. Kazinski.

Niels este considerat în închisoare un criminal periculos de către ceilalți deținuți și chiar de personal. Psihiatrul, otrăvit cu cucută este găsit mort într-o toaletă. Există cu toate acestea, și bănuiala unei sinucideri, însă poliția nu are nicio pistă activă. Fiind un loc atât de primejdios, miza lui Bentzon devine chiar supraviețuirea, pe lângă descoperirea vinovatului.

Totodată, cartea te introduce într-o aventură oarecum sinistră ce te poate duce cu gândul pentru câteva momente la un film de groază realizat de Stephen King. Însă, autorul te readuce înapoi cu picioarele în pantofii de spital ai lui Niels alături de care trebuie să încerci să afli criminalul și să faci legătura cu trecutul și misterele sale fenomenale. Astfel, autorul te face părtaș la evenimente și te provoacă să analizezi, să observi și să te implici alături de protagonist.

Dacă vă atrag poveștile pline de mister, crimă, detectivi, suspans, intense, atunci această carte nominalizată drept cea mai bună carte crime a verii  sigur va fi pe placul vostru.

🔥 CARTEA UCIGAȘUL RENĂSCUT ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Ucigașul Renăscut
Autor: A.J. Kazinski
An apariție : 2015
Editura: Trei
Nr. Pagini: 509
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 26.10.2019
Nota recenzorului: 9/10
Avatar
Autor: Diana Costea
Diana e Erou Booknation.ro
Redactor de 244 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Costea