Rezumat Al zecelea cerc - Jodi Picoult

Trixie Stone, o adolescentă de paisprezece ani, este îndrăgostită pentru prima dată. Eleva de liceu de nota zece, simpatică și populară printre colegi, ea reprezintă totul pentru tatăl ei. Artistul de benzi desenate Daniel Stone ar face orice pentru a-și proteja fiica.
Citește tot rezumatul cărții Al zecelea cerc... Dar când un act de violență îi distruge inocența, convingerile lui Daniel, un bărbat în aparență pașnic, sunt puse la încercare, în vreme ce propriul trecut șocant, tumultuos, ascuns chiar de familia sa, iese la lumină. Tot ceea ce Trixie a crezut vreodată despre tatăl ei pare a fi o minciună, în timp ce Daniel se aventurează în infern și înapoi, în căutarea răzbunării. Va fi legătura dintre ei prețul pe care va fi obligat să-l plătească?   Această poveste a unei familii departe de a fi perfectă și aflată în pragul distrugerii îl captivează pe cititor de la început până la sfârșit. - Publishers Weekly   Jodi Picoult scrie cu atenție la detalii și surprinde magistral delicatețea și complexitatea relațiilor umane. - The Boston Globe O poveste tulburătoare despre dragostea părintească, prietenie și pierdere. - The Washington Post Picoult este o scriitoare extraordinar de talentată. - Stephen King Picoult stăpânește la perfecție arta povestirii. - Associated Press Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Al zecelea cerc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Al zecelea cerc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AL ZECELEA CERC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE