Rezumat Mai scrie-mi, draga mea! - Ruxandra Borcila

Ruxandra Borcilă, autoarea cărții Mai scrie-mi, draga mea! și-a construit un blog personal în urmă cu câțiva ani unde se regăsesc citate transformate în povestea tinerei Ana. Cu o experiență în domeniul asistenței sociale, Ruxandra a adus la viața personaje și povesti din viața reală, oferind prin textele din cartea Mai scrie-mi, draga mea!...invitația la auto-reflecție indiferent de vârstă.
Citește tot rezumatul cărții Mai scrie-mi, draga mea!... Ana și Alexandru, doi tineri din orașe diferite, s-au întâlnit tabăra în Munțil Retezat, iar după câteva aventuri împreună, se despart cu promisiunea unei prietenii pe viață. Ana și Alexandru îi deschid sufletele prin intermediul scrisorilor și leagă o lungă prietenie frumoasă, mărturisindu-și visele și aspiratilie înalte în viață, dar la vârsta de 17 ani, Ana intră într-un cerc vicios, în care îl întâlnește pe Bogdan, un fiu de doctori renumiți, descoperind găștile de cartier, dar și viciile într-o lume diferită ca valori de mediul în care a fost crescută. Scrisă prin ochii de adolescenți, cartea despică sentimentele pe toate părțile. La această vârstă unele alegeri se dovedesc drepte, altele pripite și care costă mult în viață. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mai scrie-mi, draga mea!?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mai scrie-mi, draga mea! și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ