Rezumat Matematica - Clasa 9. Semestrul 2 - Marius Perianu, Florian Dumitrel

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educației Naționale prin Ordinul nr. 3530 din 04.04.2018. Lucrarea este realizată în conformitat cu Programa școlară în vigoare pentru disciplina Matematică (ciclul inferior al liceului) aprobată prin ordinul ministrului nr.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 9. Semestrul 2... 5099/09.09.2009.   Lucrarea Matematică. Clasa a IX-a. Semestrul ÎI din seria Clubul matematicienilor: • oferă un conținut corespunzător integral programei școlare în vigoare; fiecare capitol tratează o secțiune distinctă a programei, fiind împărțit în teme care corespund câte unei unități de învățare, făcând astfel posibilă o parcurgere organizată, sistematizată, a materiei; • constituie un sprijin consistent atât pentru elevi, cât și pentru profesori; fiecare temă oferă o sinteză completă, structurată, a teoriei, însoțită de exemple și demonstrații (acolo unde este necesar); • cuprinde mai multe aplicații decât majoritatea lucrărilor existente pe piață, exerciții variate, grupate pe trei niveluri de dificultate, marcate grafic cu o steluță (noțiunile nou-predate), două (fixarea și consolidarea cunoștințelor) sau trei steluțe (curriculum diferențiat pentru elevii de la filiera teoretică); • conține răspunsuri și soluții detaliate pentru toate problemele propuse; • acordă o atenție specială, concretizată în explicații suplimentare, problemelor de geometrie, pentru a face mai ușoară acomodarea elevilor cu abordarea vectorială a geometriei.   Matematica pentru clasa a IX-a: • filieră teoretică: profil real (matematică-informatică, științe ale naturii), • filiera vocațională: profil militar (matematică-informatică), • filiera tehnologică: toate profilurile (tehnic, servicii, resurse naturale). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 9. Semestrul 2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 9. Semestrul 2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ