Rezumat Nouasprezece minute - Jodi Picoult

Autoarea bestsellerurilor Pactul, Al zecelea cerc și Povestitorul Peter Houghton, un adolescent de șaptesprezece ani din Sterling, New Hampshire, a îndurat ani întregi de abuzuri verbale și fizice din partea colegilor de clasă.
Citește tot rezumatul cărții Nouasprezece minute... Cea mai bună prietenă a sa, Josie Cormier, a cedat presiunii și își petrece timpul cu cei care deseori instiga la hărțuire. O ultimă agresiune îl face pe Peter să cedeze și îl determină să comită un act de violență care schimbă pentru totdeauna viețile locuitorilor din Sterling. Chiar și cei care nu se aflau în școală în acea dimineață se trezesc cu viața dată peste cap. Printre aceștia se numără și Alex Cormier, judecătoarea de la Curtea Supremă care a primit cazul Houghton și a cărei fiică, Josie, a fost martoră la evenimentele ce au avut loc. Ea este obligată să decidă dacă trebuie sau nu să se ocupe de cel mai important caz din cariera sa, știind că acest lucru va provoca o prăpastie și mai mare în relația cu fiica ei fragilă din punct de vedere emoțional. Între timp, Josie pretinde că nu-și amintește ce s-a întâmplat în ultimele minute ale atacului lui Peter. Sau își amintește? Iar părinții lui Peter, Lacy și Lewis Houghton, examinează neîncetat trecutul încercând să-și dea seama ce au făcut sau au spus ca să-l împingă pe fiul lor la un gest atât de extrem.  Picoult scrie povești pline de tensiune despre familii disfuncționale, trădare și ispășire... Felul în care descrie ritualurile adolescenței contemporane este excepțional: nu ezită, nu emite judecați și o face într-un mod complet detașat. - Washington Post    Cărțile lui Jodi Picoult explorează toate nuanțele de gri într-o lume prea adesea judecata în alb și negru. - St. Louis Post-Dispatch  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Nouasprezece minute?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Nouasprezece minute și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII NOUASPREZECE MINUTE PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie: "Nouăsprezece minute" de Jodi Picoult
Recenzie: "Nouăsprezece minute" de Jodi Picoult
publicată la 2019-08-28 14:30:01
recenzie scrisă de Lavinia Chirănescu