Rezumat Iubirea din vis - Anne Pope

Iubirea din vis este un roman de dragoste. Mai mult, este vorba despre un triunghi amoros, doi bărbați și o femeie. Personajul feminin principal este într-o relație veche și serioasă cu un bărbat, dar, pe măsură ce timpul trece, își dorește tot mai mult să fi avut șansa de a fi continuat o relație din trecut, cu un alt bărbat.
Citește tot rezumatul cărții Iubirea din vis... Dorința fiind atât de arzătoare, și pentru că universul răspunde mereu cererilor noastre, are loc un accident nefericit, în urma căruia personajul principal feminin, poate să aibă parte de ceea ce își dorea atât de mult: să se întoarcă la bărbatul din trecut. Iubirea din vis este un roman adresat iubitorilor de romantism și de povești de dragoste.   Anne Pope este o tânără de 25 de ani, din Baia Mare, Maramureș, care a descoperit de curând plăcerea de a scrie. A studiat și absolvit Facultatea de Litere din Baia Mare, secția Jurnalism, în perioada 2010-2013. Fragment din cartea "Iubirea din vis" de Anne Pope "Doamne! Chiar trebuie să ai mare grijă ce îți dorești, pentru că se poate îndeplini! Și se îndeplinește în cele mai nenorocite moduri. în apartamentul lui Steve, la 5 luni după accident, singură, mă chinuie tot felul de gânduri.   Nu pot să dorm, deși ceasul de pe perete, cu cifre romane, arătă 2:40. Citisem undeva că dacă trec 20 de minute și încă nu ai adormit, nu are rost să insiști, trebuie să te ridici din pat și să te plimbi prin casă. Apoi, să încerci din nou să dormi. Dar ce poți face când nu adormi după ore întregi?   În boxele din pereți se aude slab piesa lui Joe Dassin, Et și tu n'existais pas, din playlistul preferat al lui Steve. îmbrăcată rochie de noapte de catifea, albastră, dau pătură la o parte, mă ridic din pat și merg pe canapeaua din camera de zi.   Mă gândesc la viață. La viața mea. Mi se pare că m-am aruncat în iubire. Iar apoi m-am afundat în iubire. Fără să iau în considerare prea multe lucruri. Fără să mă gândesc la ce va urma pe termen lung. Îl iubesc pe Steve. Dar de ceva vreme mă macină iubirea din trecut. Acea iubire. Mi-am dorit să mai am o șansă la acea iubire. Să îmi dau seama ce e cu ea. Mi-am dorit și uite ce s-a întâmplat. Să fie oare asta șansa mea? Și chiar dacă e șansa mea, pot să profit de ea în condițiile astea? Steve e în comă, iar eu mă întorc la acel bărbat. Trădare, trădare, trădare. Și totuși, e o șansă. Doamne, cum pot să mă gândesc la asta, când relația noastră e atât de serioasă, încât am discutat chiar despre căsătorie? Dar mă macină de atâta timp..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iubirea din vis?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iubirea din vis și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII IUBIREA DIN VIS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE