Rezumat Trei yeti cucuieti - Ion-Daniel Pestrea

Trei yeti cucuieți este o fantezie de iarnă urbană cu elemente horror, o povestire. Volumul cuprinde și Întoarcerea lui Jory Maniel, primul capitol dintr-o poveste mai lungă despre absurd, Anomalia.
Citește tot rezumatul cărții Trei yeti cucuieti... Atențiune! Atențiunel Toți cetățenii cinstiți! În orice cartier locuiți! leri în oraș au fost observați, trei yeti cucuieți, răzvrătiți și înfometați! Cineva i-a văzut în parc, răzleți, altcineva a raportat că sar peste nămeți. Unui domn euforic i s-au părut amabili, dar cei mai mulți, care i-au întâlnit, spun că-s abominabili. De aceea, pe-afară, după căderea nopții, nu vă aventurați, sunteți rugați. A nins abundent și e viscol pe străzi, nu uitați, în casă mai bine stați, ușa încuiați! Vă avertizam că trei yeti cu musteți, cucuieți, îndrăzneți, în oraș au fost semnalați! (Fragment din Primul Comunicat al Comandamentului Central de larna) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trei yeti cucuieti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trei yeti cucuieti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TREI YETI CUCUIETI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE