Rezumat Trei yeti cucuieti - Ion-Daniel Pestrea

Trei yeti cucuieți este o fantezie de iarnă urbană cu elemente horror, o povestire. Volumul cuprinde și Întoarcerea lui Jory Maniel, primul capitol dintr-o poveste mai lungă despre absurd, Anomalia.
Citește tot rezumatul cărții Trei yeti cucuieti... Atențiune! Atențiunel Toți cetățenii cinstiți! În orice cartier locuiți! leri în oraș au fost observați, trei yeti cucuieți, răzvrătiți și înfometați! Cineva i-a văzut în parc, răzleți, altcineva a raportat că sar peste nămeți. Unui domn euforic i s-au părut amabili, dar cei mai mulți, care i-au întâlnit, spun că-s abominabili. De aceea, pe-afară, după căderea nopții, nu vă aventurați, sunteți rugați. A nins abundent și e viscol pe străzi, nu uitați, în casă mai bine stați, ușa încuiați! Vă avertizam că trei yeti cu musteți, cucuieți, îndrăzneți, în oraș au fost semnalați! (Fragment din Primul Comunicat al Comandamentului Central de larna) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Trei yeti cucuieti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Trei yeti cucuieti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Trei yeti cucuieti scrisă de Ion-Daniel Pestrea. Trei yeti cucuieti a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Trei yeti cucuieti este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Trei yeti cucuieti face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 172 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Trei yeti cucuieti și, de asemenea, sperăm că autorul Ion-Daniel Pestrea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TREI YETI CUCUIETI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde