Rezumat Tup. Imposibil e doar un cuvant - Alex Donovici

Curajul nu depinde de cât de mare ți-e trupul, ci de cât de mare ți-e sufletul. De acest lucru s-au convins toate animalele pădurii, atunci când, spre marea lor surpriză, lumea lor a fost salvată de micuța ciocârlie Tup, cea cu piciorușele scurte și fără de aripi.
Citește tot rezumatul cărții Tup. Imposibil e doar un cuvant... Micuța pasăre este ajutată de un personaj neașteptat: o bufniță de care toate viețuitoarele pădurii se temeau, crezând că mănâncă puișorii. „Buhu Pădurii” este de fapt o pasăre vegetariană care adoptă mică ciocârlie și o învață cum să supraviețuiască în pădure. Iar împreună învață ce se poate întâmpla atunci când te lupți pentru cei dragi, când perseverezi în fața obstacolelor și nu-i judeci pe ceilalți după aparențe: totul devine posibil. Autorul cărții, Alex Donovici, este unul dintre creatorii fenomenului online PovestileCristinei.ro, care a pornit din dorința sa și a Cristinei Donovici de a-i dărui povesti fetiței lor. Și apoi a crescut în dorința de a făuri povești pentru vremurile noastre, adaptate atât pentru nevoile părinților cât și cele ale celor mici. Atmosfera feerică a poveștii este întregită de ilustrațiile talentatei Stela Damaschin-Popa, primitoare a unora dintre cele mai prestigioase premii din domeniu. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tup. Imposibil e doar un cuvant?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tup. Imposibil e doar un cuvant și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII TUP. IMPOSIBIL E DOAR UN CUVANT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE