Rezumat Poezie intre patru pereti - Valentin Mihaila

Poezie între patru pereți este un volum de poezii dedicat, îndeosebi, celor care sunt dominați de stări de anxietate și de depresie, în propriul lor dormitor, înconjurați necondiționat de patru pereți goi.
Citește tot rezumatul cărții Poezie intre patru pereti... De asemenea, se adresează oamenilor triști, gânditori, or melancolici.   Valentin Mihăila ne oferă posibilitatea de a deține un manual al tristeții, pe care să-l deschidem ori de câte ori ne simțim nefericiți sau anxioși.   Poezie între patru pereți nu este o carte care promite vindecarea stărilor sufletești resimțite de indivizi. Nici pe departe. Ea promite o susținere nemărginită în momentele de cumpănă. O alinare oferită cititorului și o cale către o conștientizare profundă a propriilor gânduri și sentimente.   În fiecare poezie din Poezie între patru pereți, Valentin Mihăilă a inserat o doză inimaginabilă de emoții și sentimente, trăiri și filosofii, resimțite de-a lungul vieții.   După finalizarea lecturii volumului Poezie între patru pereți veți rămâne cu o impresie fantastică și o satisfacție lăuntrică foarte puternică, dar și cu întrebări cărora veți încerca să le găsiți un răspuns. Poeziile vă vor pune imaginația la încercare, arătându-vă calea către sufletul autorului său chiar către propriul dumneavoastră suflet. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Poezie intre patru pereti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Poezie intre patru pereti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII POEZIE INTRE PATRU PERETI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE