Rezumat Inima lirica - Valentin Mihaila

Prin intermediul poeziei sale, Valentin Mihăilă definește rolul poetului în lume și face ca întreaga sa operă literară să se transforme într‑o ars poetica minunată. Ne arată care este condiția scriitorului în lume și care este raportul său cu lumea înconjurătoare și care este intensitatea trăirilor care îl definesc și care îl conduc spre meditație, filosofare și increat.
Citește tot rezumatul cărții Inima lirica... Poetul este un călăuzitor al sufletelor, un fel de deschizător de drumuri pentru restul omenirii pentru teme existențiale, izvorâte dintr‑o cunoaștere profundă a întregului univers înconjurător, precum și al interiorului plin de frământări și zbucium intens:   Un scriitor este un călăuzitor al sufletului prin abisurile întunecate ale vieții, ale morții și‑ale neantului. Poetul este el însuși călăuzit de propriu‑i suflet prin noianele versului, copleșite de iubire, viața și moarte. - Oana Alexandra Nică Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Inima lirica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Inima lirica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Inima lirica scrisă de Valentin Mihaila. Inima lirica a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Inima lirica este editura BERG - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BERG aici. Cartea Inima lirica face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 78 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Inima lirica și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Mihaila, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INIMA LIRICA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

39 secunde