Rezumat Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit Vol.1 Ed.4 - Marius Vaduva, Annemarie Vaduva

Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit - Volumul I: Onco-nutritie; Invata sa-ti faci propriul meniu si protocol natural anti-cancer Oncologie Integrativa   Ma numesc Annemarie Vaduva si sunt o fosta pacienta oncologica vindecata.
Citește tot rezumatul cărții Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit Vol.1 Ed.4... Am invins cancerul fara sa fac nicio sedinta de chimioterapie sau radioterapie. Vreau sa stii si tu tot ce am facut eu ca sa traiesc. Stiu cat de importanta e lupta cu timpul pentru tine de aceea am scris aceasta carte ca in doar cateva zile sa poti sa inveti Onco-Nutritie si Onco-Fitoterapie si sa-ti faci propriul meniu anti-cancer si propriul protocol anti-cancer. Vreau sa castigi timp in lupta cu boala si sa fii optimista.   Am sa iti spun tot ce am facut eu, ce am mancat, ce nu am mancat, ce suplimente am luat, cum am gandit, cum am invins deznadejdea. Vei afla cauzele declansarii cancerului in cazul tau, vei gasi solutii la problemele tale, vei capata increderea ca te poti vindeca.   Metoda Detox Nutri Fit este o metoda naturala de tratament, este cea mai usoara si cea mai eficienta metoda in lupta anti-cancer. Vom fi alaturi de tine pas cu pas in calatoria vindecarii tale. Fii o luptatoare! Fii un luptator! Cancerul poate fi invins! Am scris aceasta carte din dorinta de a da mai departe tot ceea ce am invatat in lupta cu cancerul.   Metoda Detox Nutri Fit este rezultatul a zeci de studii citite, sute de articole si carti, cursuri de specialitate in oncologie genetica, nutritie, fitoterapie, cursuri de terapii alternative, cursuri de navigatori de pacienti oncologici si a experientei noastre in lupta cu cancerul in urma diagnosticarii mele.   Putem demonta toate miturile legate de evolutia cancerului, deoarece eram vegetariana de 18 ani si raw vegana de 4 ani atunci cand m-am imbolnavit. Multe studii sustin ca un vegetarian normoponderal nu va face cancer niciodata.   La cinci ani de la vindecarea mea am conceput impreuna cu sotul meu Marius Vaduva metoda Detox Nutri Fit si am deschis clinica Detox Nutri Fit in care ajutam pacientii prin aceasta metoda.   Am refuzat categoric indicatia doctorilor de a face chimioterapie. Am ales restabilirea echilibrului corpului prin completarea deficientelor de minerale si vitamine.   Toate alimentele recomandate , toate suplimentele au fost testate pe mine. Daca eu am invins cancerul si tu poti invinge cancerul .   Ca beneficii ale metodei Detox Nutri Fit te poti vindeca de cancer, de diabet, de osteoporoza, de hipertensiune, poti elimina metalele grele, vei duce o viata mai sanatoasa, vei avea mai multa energie si vitalitate si vei slabi daca esti supraponderala. Vei invata bazele Onco-Nutritiei si Onco-Fitoterapiei, ce este bine sa mananci si ce este interzis in cancer, vei invata cu ce sa inlocuiesti proteina animala, vei invata care sunt cele mai importante alimente si plante in lupta anticancer, vei invata bazele fitotetapiei si cum sa-ti faci propriul protocol anticancer si propriul meniu anticancer.   Fii optimista! Fii optimist ! Si nu uita: cancerul poate fi invins! Nu accepta niciun prognostic negativ. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit Vol.1 Ed.4?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cum m-am vindecat de cancer prin metoda Detox Nutri Fit Vol.1 Ed.4 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ