Rezumat Sistemul de vanzari al IMM - Aurel Boncioaga - -

Stimată prietenă, Stimate prieten, Poți să ai în mâna ta un algoritm care să te poarte pas cu pas în proiectarea (reproiectarea) Sistemului tău de vânzări indiferent că ești Manager Vânzări sau proprietar al IMM implicat direct în conducerea vânzărilor.
Citește tot rezumatul cărții Sistemul de vanzari al IMM - Aurel Boncioaga... De ce ai face această călătorie pe care o ai acum în față, construirea Sistemul tău de vânzări? Pentru că:     1. Este un exercițiu util de făcut pentru a înțelege ce înseamnă în realitate un Manager Vânzări.     2. Este o posibilitate reală de a verifica ceea ce ai acum ca Sistem al vânzărilor comparativ cu ceea ce ar putea fi.     3. Este o posibilitate certă de creștere a calității actului tău managerial.     4. Este o posibilitate garantată de creștere a calității mediului de lucru al echipei tale de vânzări.     5. Este o posibilitate verificată prin practică pentru creșterea vânzărilor și încasarea la timp a banilor. Iar Sistemul de vânzări pe care ți-l propun este management pur ba, chiar mai mult, îți deschide porți largi spre leadership. Format: Biblioraft cu file A4 Conținut: 200 pagini din care 70 sunt anexe cu exemple concrete. BONUS: CD – Documente de lucru + Documentar - Fișa postului utilă (20 pagini cu 6 exemple reale). Autorul Capitole: CAP. 2 – SUBSISTEMUL INFORMAȚIONAL CAP.3 - SUBSISTEMUL DE INDICATORI CAP. 4 - SUBSISTEMUL DE PLANIFICARE CAP.5 - SUBSISTEMUL DE ȘEDINȚE CAP.6 - SUBSISTEMUL DE MOTIVARE CAP. 7 - SUBSISTEMUL DE PREGĂTIRE INTERNĂ CAP. 8 - SUBSISTEMUL DE CONTROL Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sistemul de vanzari al IMM - Aurel Boncioaga?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sistemul de vanzari al IMM - Aurel Boncioaga și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SISTEMUL DE VANZARI AL IMM - AUREL BONCIOAGA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE