Rezumat Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 20132014 semestrul 1 - -

  „Documentele profesorului pentru clasa pregătitoare” conține: – Structura anului școlar 2013-2014; – Programe școlare pentru clasa pregătitoare; – Planificare anuală; – Proiectare integrată a unităților tematice (semestrul I); – Raport de evaluare. În acest material s-au evidențiat, prin marcaj bold, acele elemente pe care se focalizează demersul didactic al fiecărei ore (în coloanele intitulate Competente specifice și Conținuturi vizate/activate).
Citește tot rezumatul cărții Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 20132014 semestrul 1... Conținuturile nemarcate/nesubliniate sunt mijloace care se vehiculează pe parcursul orelor pentru formarea/exersarea altor competențe. Evaluarea va avea în vedere cu preponderență acele elemente pe care se focalizează fiecare lecție.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 20132014 semestrul 1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Documentele profesorului pentru clasa pregatitoare 20132014 semestrul 1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ