Rezumat Pactul Conversatiei. Naratiuni Critice Constantin Trandafir - -

Cartea e ca o piesă de teatru alcătuită din personaje, parantezele autorului, dialoguri, secvențe, scene, acte, cu legătura necesară, între acestea. În treacăt fie spus, critica poate să întrețină longevitatea operei, dacă are destulă vigoare și dacă opera e de calitate.
Citește tot rezumatul cărții Pactul Conversatiei. Naratiuni Critice Constantin Trandafir... Sunt vorbe optimiste la vremea Internetului care, deocamdată, nu deține puterea controlului critic și nici nu se întrevăd șanse de această natură. Tocmai de aceea pericolul dispariției cărtții de hârtie pare anunțarea unui cataclism. Noi mai credem în ceva. Rămâne hotărât ca interpretarea critică, pentru a fi cât mai aproape de text, trebuie să se asocieze cu "partea estetică" a demersului, care e scriitură, citatul, descrierea și altele. O "conversație", pe cât posibil neretorică.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pactul Conversatiei. Naratiuni Critice Constantin Trandafir?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pactul Conversatiei. Naratiuni Critice Constantin Trandafir și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ