Rezumat Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. - Barbulescu, M. Bogheanu, F. Chifu

   Cartea conține exerciții de observare, completare, alegere, corectare care solicită gândirea, memoria, imaginația și creativitatea elevilor. Testele sumative pentru fiecare unitate de învățare și testele sumative finale sunt elaborate după modelul testelor PIȘA (Programul internațional de evaluare a elevilor).
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G....    În această lucrare de matematică vom găsi, însă, și informații din conținuturile de: istorie, geografie, științe, educație muzicală, etc.      CUPRINS   Unitatea de învățare   1: Numere naturale mai mici sau egale cu 1000000   Unitatea de învățare   2: Adunarea și scăderea numerelor naturale mai mici sau egale cu 1000000   Unitatea de învățare   3: Probleme   Unitatea de învățare   4: Înmulțirea numerelor naturale mai mici sau egale cu 1000   Unitatea de învățare   5: Împărțirea numerelor naturale mai mici sau egale cu 1000   Unitatea de învățare   6: Ordinea operațiilor   Unitatea de învățare   7: Rezolvare de probleme   Unitatea de învățare   8: Fracții   Unitatea de învățare   9: Unități de măsură   Unitatea de învățare 10: Figuri geometrice   Unitatea de învățare 11: Rezolvare de probleme tipice   Teste sumative finale   Teste propuse sau date de minister Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G.?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. scrisă de Barbulescu, M. Bogheanu, F. Chifu. Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. este editura SIGMA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura SIGMA aici. Cartea Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte ușor de citit, are doar 112 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa a 4-a - Teste pentru portofoliu. Ed. 2 - G. și, de asemenea, sperăm că autorul Barbulescu, M. Bogheanu, F. Chifu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde