Rezumat Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu - Florin Antohe, Marius Antonescu, Gheorghe Iacovita

Culegerea de Fișe de lucru diferențiate pentru clasa a V-a la Matematică este în conformitate cu noua programă școlară și propune organizarea  activităților  de învățare pentru fiecare lecție din planificarea calendaristică prin intermediul fișelor de lucru și verificarea cunoștințelor asimilate prin teste de evaluare și autoevaluare.
Citește tot rezumatul cărții Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu...   Fiecare fișă de lucru conține  mai multe niveluri de învățare care pot fi aplicate individual, pe echipe sau  frontal, pentru învățarea în clasă și pentru acasă: •  un text teoretic sintetic, ca rezumat al conținuturilor învățării propuse de programa școlară, care cuprinde noțiuni și relații (introduse prin definiții și notații corespunzătoare), proprietăți (teoreme, propoziții etc.), metode (reguli de calcul, algoritmi de lucru etc.). Pentru a fi bine înțelese și reținute de elevi, acestea sunt însoțite de exemple și modele de rezolvări; •  un text teoretic extins, care este destinat aprofundării suplimentare de către elevii capabili de performanță a conținuturilor propuse de programă pentru obținerea unor rezultate deosebite la concursuri și olimpiade școlare; •  activități de consolidare a învățării, pentru lucrul la clasă și pentru acasă, care grupează tipuri foarte diverse de exerciții și probleme pe două niveluri progresive: exerciții de exersare (inițiere și consolidare) și exerciții de fixare (aprofundare și dezvoltare) a cunoștințelor noi predate. Această abordare didactică modulară permite aplicarea metodei interactive moderne de învățare centrată pe elev: știu / vreau să știu / învățat într-o viziune intracurriculară și aplicativă (matematică aplicată în viața cotidiană); •  evaluări ale progresului învățării prin teste de evaluare și autoevaluare conforme cu standardele Ministerului Educației Naționale. Cu un număr mare și variat de exerciții și probleme și cu o prezentare grafică de excepție, lucrarea de față reprezintă un ajutor neprețuit pentru elevi, profesori și părinți, putând fi  utilizată cu ușurință  la activitățile de consolidare a învățării conținuturilor prevăzute de programă, precum și la aprofundarea conținuturilor suplimentare. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu scrisă de Florin Antohe, Marius Antonescu, Gheorghe Iacovita. Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 96 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica - Clasa 5. Partea I - Fise de lucru diferentiate - Florin Antohe, Marius Antonescu și, de asemenea, sperăm că autorul Florin Antohe, Marius Antonescu, Gheorghe Iacovita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde