Rezumat Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani - Cristina Popa Tache

Cu o emoție uriașă, am descoperit niște hârtii și caiete care păreau vechi de când lumea; unele erau rețete culinare, iar altele erau sfaturi în gospodărie, scrise de Străbunica mea — Tudora — și completate de Mamaia Elena.
Citește tot rezumatul cărții Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani... Caietul era datat din loc în loc, de unde am dedus că fusese scris în perioada 1918-1924; probabil, judecând după forma sa, fusese scris și folosit în școlile de fete unde se predau cursuri de gospodărie (cadrele didactice aveau studii de profil și se acordau diplome). După un timp de mare emoție, am realizat că ar fi bine să fac cunoștința celor din jur cu descoperirile mele, cu atât mai mult cu cât am remarcat o coincidență istorică - anul 2018 fiind an centenar al Mării Uniri pe care o sărbătorește tot romanul în data de Decembrie. Așa s-a născut cartea de față. Veți constata că avem de a face cu o adevărată comoară! - Cristina Popa Tache Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani scrisă de Cristina Popa Tache. Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani face parte din categoria Sfaturi Practice. Este o carte ușor de citit, are doar 120 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Retetele si sfaturile strabunicii. Dupa 100 de ani și, de asemenea, sperăm că autorul Cristina Popa Tache, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde