Rezumat Noapte frumoasa, omida mancacioasa - Eric Carle

Inspirată din câteva dintre cele mai iubite creații ale lui Eric Carle, această carte-jucărie cu clapete este perfectă pentru ora de culcare. Textul în versuri îi invită pe copii să descopere pe fiecare deschidere a cărții, prin ridicarea clapetei, ce personaj se duce la culcare și unde își are adăpostul de noapte.
Citește tot rezumatul cărții Noapte frumoasa, omida mancacioasa... Cartea are paginile cartonate integral și cu colțuri rotunjite. Arta lui Eric Carle este distinctă și ușor de recunoscut. Ca tehnică, Eric Carle folosește colajul din hârtie pictată cu diverse modele și texturi, pe care o decupează și apoi combină fragmentele pentru a forma acele imagini de neuitat, în culori strălucitoare, care-l fac unic. Secretul succesului lui Eric Carle provine din respectul și înțelegerea sa intuitivă față de copii, care-l simt că pe cineva care le împărtășește cele mai profunde gânduri și emoții. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noapte frumoasa, omida mancacioasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noapte frumoasa, omida mancacioasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noapte frumoasa, omida mancacioasa scrisă de Eric Carle. Noapte frumoasa, omida mancacioasa a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noapte frumoasa, omida mancacioasa este editura CARTEA COPIILOR - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA COPIILOR aici. Cartea Noapte frumoasa, omida mancacioasa face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 10 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noapte frumoasa, omida mancacioasa și, de asemenea, sperăm că autorul Eric Carle, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde