Rezumat Istoria romanilor. Date, fapte, oameni - Valentina Bilcea

Cine știe Istorie, știe mult din întreaga poveste a societății umane: știe și despre războaie, dar și despre sistemul bancar; și despre arme, dar și despre modă; și despre câmpuri de bătaie, dar și despre saloane diplomatice; și despre marile erori ale umanității, dar și despre marile ei victorii politice, sociale, economice, culturale sau chiar sportive! Asemenea informații vor găsi și în volumul de față, cu date selectate din toate domeniile, cu schițe biografice ale celor mai relevante personalități, cu hărți semnificative, cu anexe care întregesc cronologia (recensămintele, constituțiile etc.). Un astfel de volum este nu numai o necesară introducere într-o perspectivă generală asupra istoriei noastre, ci este și un însoțitor permanent.
Citește tot rezumatul cărții Istoria romanilor. Date, fapte, oameni... Celor care citesc cărți despre istoria noastră le recomand să aibă mereu o astfel de cronologie la îndemână – pentru a avea tabloul general al epocii și pentru a putea verifica, în orice moment, contextul în care una sau alta dintre istoriile noastre s-au consumat. - Adrian Cioroianu Coordonator: Valentina Bilcea. Cuvânt-înainte de Adrian Cioroianu. Include 11 hărți Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria romanilor. Date, fapte, oameni?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria romanilor. Date, fapte, oameni și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria romanilor. Date, fapte, oameni scrisă de Valentina Bilcea. Istoria romanilor. Date, fapte, oameni a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Istoria romanilor. Date, fapte, oameni este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Istoria romanilor. Date, fapte, oameni face parte din categoria Istoria Romanilor. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 400 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria romanilor. Date, fapte, oameni și, de asemenea, sperăm că autorul Valentina Bilcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ISTORIA ROMANILOR. DATE, FAPTE, OAMENI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde