Rezumat Bolile karmice - Daniel Meurois-Givaudan

Bolile karmice. Cum să le recunoaștem, să le înțelegem și să le vindecăm Deschizător de drumuri în domeniul fascinant și prea puțin cercetat al bolilor karmice, Daniel Meurois-Givaudan ne invită într-o călătorie vindecătoare în viețile trecute, pe parcursul căreia putem identifica evenimentele semnificative ale căror consecințe ne tulbură și în prezent.
Citește tot rezumatul cărții Bolile karmice...   Parcurgând firul călăuzitor al întâmplărilor dinaintea nașterii, avem posibilitatea unei mai bune înțelegeri și chiar a vindecării acelor afecțiuni pe care medicina și știința convenționale nu le pot explica și trata până la capăt. Dincolo de caracterul deosebit de util al acestui demers, o bună înțelegere a evenimentelor amintite constituie și piatra de temelie a reconstrucției și a desăvârșirii sinelui, a elevării spirituale și a menținerii unei stări optime de sănătate.   Cu o experiență de peste 25 de ani în citirea aurei, Daniel Meurois-Givaudan ne invită în cartea de față să-i fim alături chiar în laboratorul său de lucru, punându-ne la dispoziție metoda prin care investighează cea mai sofisticată și mai misterioasă dimensiune a omului, viața spirituală, din perspectiva bagajului „istoric“ pe care aceasta îl presupune. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bolile karmice?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bolile karmice și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Bolile karmice scrisă de Daniel Meurois-Givaudan. Bolile karmice a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Bolile karmice este editura FOR YOU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FOR YOU aici. Cartea Bolile karmice face parte din categoria Minte Corp. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Bolile karmice și, de asemenea, sperăm că autorul Daniel Meurois-Givaudan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde