Rezumat PoeziEa - Larisa Balan

#poeziEa. Versuri. #poeziEa Într-o lume modernă, Care iubește din like, M-ai găsit pe mine, La un capăt de hashtag, Ca un rebus greșit, În care ai pus o literă-n plus, Pentru că nu știai un răspuns Dar nu voiai să-l lași neterminat.
Citește tot rezumatul cărții PoeziEa... [...] Un haos romantic, În doi ochi doritori, O poveste născută, În doi muritori. O poveste la care ai pus un punct Din stilou scăpat, Să semene a virgula, Să ai cum să revii dacă decizi într-o zi Să iubești din nou același hashtag. Fiindcă te gândești că ea n-o să se oprească vreodată Să-ți fie și poezie și fața Și chiar dacă nu prea iubești cititul, #poeziEa a fost în viața singura ta alegere de titlu... Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi PoeziEa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând PoeziEa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie PoeziEa scrisă de Larisa Balan. PoeziEa a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea PoeziEa este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea PoeziEa face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 114 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând PoeziEa și, de asemenea, sperăm că autorul Larisa Balan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde