Rezumat Istoria Catalunyei - Jaume Sobreques i Callico

Ca istoricul, slujind, atat cat ii sta in puteri, adevarul, este dator si tarii sale, este ceva ce mi-am asumat din ziua in care am publicat primele studii asupra trecutului catalan. - Jaume Sobreques i Callico Catalunya, cu capitala ei Barcelona, este una dintre cele mai indragite zone de catre romani.
Citește tot rezumatul cărții Istoria Catalunyei... Istoria acestui spatiu este insa aproape necunoscuta nu doar publicului larg, ci si istoricilor. Evenimentele publice fierbinti din ultima vreme din Peninsula Iberica au adus in prim-planul opiniei publice europene un interes crescand fata de de acest subiect.   Cartea istoricului catalan Jaume Sobreques i Callico, este prima istorie a Catalunyei care apare in limba romana. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Istoria Catalunyei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Istoria Catalunyei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Istoria Catalunyei scrisă de Jaume Sobreques i Callico. Istoria Catalunyei a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Istoria Catalunyei este editura MERONIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MERONIA aici. Cartea Istoria Catalunyei face parte din categoria Categoria: Istorie Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Istoria Catalunyei și, de asemenea, sperăm că autorul Jaume Sobreques i Callico, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ISTORIA CATALUNYEI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde