Rezumat Planul ascuns al destinului - Hanna Lee

Și-a uitat trecutul atunci când EL nu i-a mai vorbit o bună perioadă de timp. De atunci, cei doi au mers pe un drum paralel, până la un moment dat. Diana, o personalitate romantică și sensibilă, a trecut peste toate obstacole vieții, însă mai puțin peste moartea tatălui său.
Citește tot rezumatul cărții Planul ascuns al destinului... Stările de vomă, întrebările la care nu găsește răspunsuri și presupusa sa relație, o fac să fie extrem de confuză. Vlad nu-i oferă decât câteva clipe din timpul său, iar Victor, prietenul din copilărie, se reîntoarce pentru a o ajuta în secret. Prinsă între prezent și trecut, aceasta încearcă să găsească o soluție pentru viitorul ei. Cine va fi biletul ei de scăpare? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Planul ascuns al destinului?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Planul ascuns al destinului și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Planul ascuns al destinului scrisă de Hanna Lee. Planul ascuns al destinului a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Planul ascuns al destinului este editura STYLISHED - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STYLISHED aici. Cartea Planul ascuns al destinului face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Planul ascuns al destinului și, de asemenea, sperăm că autorul Hanna Lee, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PLANUL ASCUNS AL DESTINULUI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde