Rezumat Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman - Constantin Coman

Cartea cuprinde câteva texte care tratează teme diferite, dar sunt unite de perspectiva din care sunt abordate. Sunt puse în discuție situații în care duhul lumesc pare să contamineze tocmai discursul teologic și bisericesc.
Citește tot rezumatul cărții Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman... Tensiunea dintotdeauna dintre Biserică și lume constituie cheia ermineutică pentru analiza unor teme precum conștiința și mărturia creștină astăzi, folosirea internetului în pastorația Bisericii, criza ecologică, criza teologiei ortodoxe, secularizarea istoriografiei bisericești etc. În subsidiar, cartea pledează pentru dialog și alteritate, pentru evitarea captivității cuvântului și a ideilor prin raportare la viul vieții, rememorând crezul Părinților Bisericii că adevărul este în lucruri nu în cuvinte. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman scrisă de Constantin Coman. Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 0 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman este editura BIZANTINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BIZANTINA aici. Cartea Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 248 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Antilogos sau cuvantul celuilalt - Preot prof. Constantin Coman și, de asemenea, sperăm că autorul Constantin Coman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ANTILOGOS SAU CUVANTUL CELUILALT - PREOT PROF. CONSTANTIN COMAN PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde