Rezumat Mihut la Bucuresti - Dinu Roco

Mihuț la București. Povestiri și scenete pentru copii Cel mai încântător povestitor pe care l-am întâlnit vreodată, mai entuziast, mai generos, mai subtil, mai atent la detalii, mai duios, este Dinu Roco.
Citește tot rezumatul cărții Mihut la Bucuresti... De profesie jurist, doctor în drept, pasionat de literatură din copilărie, jurnalist neobosit în ado-lescent.a, colaborator la numeroase reviste, combatant în Al Doilea Război Mondial, absorbit apoi de grijile vieții într-o Românie devastată de experimentul comunist, cu toate că timpurile pe care le-a trăit nu prea i-au îngăduit să se aplece, așa cum visa, asupra foii de hârtie, la masa de lucru, Dinu Roco a rămas întotdeauna credincios cuvântului scris. Dacă în cartea Povesti ale unui domn din București (Editura Vremea, 2007), Dinu Roco s-a dovedit un redutabil memorialist, un cunoscător fără egal al iubitului său oraș, un evocator plin de înțelegere, sinceritate și devotament, al unor întâmplări și al unor personalități cunoscute în veacul trăit de domnia sa cu luciditate și dragoste de oameni, în povestirile sale pentru copii, scriitorul se transformă într-un mag. Poveștile rămase nepublicate în urma sa au fost adunate cu dragoste de fiică și fiul său în cartea de față. - Victoria Dragu Dimitriu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mihut la Bucuresti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mihut la Bucuresti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mihut la Bucuresti scrisă de Dinu Roco. Mihut la Bucuresti a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mihut la Bucuresti este editura EPUBLISHERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPUBLISHERS aici. Cartea Mihut la Bucuresti face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 106 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mihut la Bucuresti și, de asemenea, sperăm că autorul Dinu Roco, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde